2017 – Anul lui Kali, zeita inceputului si a sfarsitului

Daca te simti nesigur si confuz poate este pentru ca anul asta trebuie sa iti gasesti stabilitatea si sa faci lucrurile asa cum vrei sa fie. Zeita Kali poate sa faca toate aceste. Asta este anul ei – anul inceputurilor si al sfarsiturilor.

„Sfarsitul a ceva rau este intotdeauna inceputul a unul lucru maret.”

Zeita Kali

Totusi, este crucial pentru cei care decid ca au nevoie de ajutorul lui Kali, curatenia interioara sa fie deja facuta si sa fie gata sa lase treculul in urma. Aceasta asa-zisa detoxificare de lucrurile rele, negativism, tristete poate sa cauzeze mult suferinta si numai cei care chiar isi doresc aceasta schimbare vor reusi.

Inainte de a risca si de a face orice decizie, trebuie sa stii de ce consider ca asta e momentul sa incepi sa faci procesul de purificare, curatare specific lui Kali.

E important sa stii ca anul 2017 reprezinta numarul 1 in numerologie.  2+0+1+7=10 ;  1+0=1

Numarul 1 este simbolul inceputurilor. De asemenea, reprezinta si nastere, noua creatie, idei noi. Evident, anul 2016 a fost anul sfarsiturilor.

Pe termen lung, asta inseamna ca orice ai incepe sa faci, sa construiesti, va atrage tot ceea ce se va intampla in urmatorii 8 ani. Dar nu ar trebui sa ne fie teama aceasta trecere. Inceputul si sfarsitul sunt frati. Ei vin intotdeauna impreuna.

 

Nu trebuie sa fim niciodata prinsi de intrebarea „dar cum ar fi daca…?” si sa ne lasam cuprinsi de frica. Sfarsitul este o parte naturala a vetii si nu ar trebui sa ne temem de ea, pentru ca reprezinta doar un nou inceput. 

Acesta este anul curajului si al actiunii. Acesta este anul in care o avem pe Kali de partea noastra, asadar toate lucrurile ne sunt favorabile. Oricat de infricosetor poate sa para initial, trebuie sa o lasam sa ne improspateze viata. Trebuie sa o lasam sa faca loc pentru experiente noi.

De ce sa te temi de o tranformare dramatica? Cine ar vrea sa traiasca la fel timp de 100 de ani?  Fi curajos si accepta noul. S-ar putea ca acesta sa fie cel mai bun cadou pe care poti sa ti-l faci.

Merita din plin, dar numai cei suficient de curajosi vor reusi. Numai ei se vor bucura de bucuria noilor inceputuri, de bucuria detasarii de trecut si de orice altceva i-a ranit.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.