3 linii importante in chiromantie

Cand vine vorba despre chiromantie sau citit in palma, prima intrebare este: care este palma pe care o citesti? Raspunsul este: Ambele, pentru ca ambele sunt la fel de importante.

Palma ta dominanta reprezinta rezultatul alegerilor pe care le-ai facut. Iar cealalta palma este cea care arata caracteristicile, aptitudinile, calea si multe alte detalii cu care te-ai nascut. Practic, daca nu ai fi avut nici o alegere de facut, viata ta ar fi asa cum spune palma ta non-dominanta.

Nu este o regula specifica in privinta liniilor si a oridinii in care sa le interpretezi, cel mai important este sa te uiti la intreaga imagine. Relatia dintre liniile si palma este ceea ce conteaza. Pana la urma, nu toate toate palmele au absolut toate liniile. Iar pentru inceput, sunt 3 linii foarte importante in chiromantie.

Linia vietii

Este linia cea mai apropiata de degetul mare. Arata ca o arca care imbratisaza forma degetului. Aici trebuie sa te uiti dupa linii mici care pot sa o taie, locuri libere, daca este o linie adanca sau doar de suprafata, dar si suprafata pe care se intinde este importanta.

De exemplu, la mine linia atat de pe palma stanga cat si de pe dreapta se intind pana la incheietura mainii, deci voi avea o viata chiar lunga. Insa diferenta o face faptul ca in palma stanga, linia este formata mai mult din mici crestaturi, ceea ce indica foarte multe piedici, hopuri in viata. Dar in palma dreapta, linia vietii este o foarte adanca, clara, lipsita de crestaturi de orice fel. Adica alegerile pe care le-am facut au fost cele potrivita, am invatat deja parte din lectiile pe care trebuia sa le invat, asa ca viata mea va fi mai de graba lipsita de piedici care m-ar incetini de la ceea ce mi-am propus.

Liniile adanci reprezinta sanatate bun, multa vitalitate, in timp ce liniile delicate reprezinta sanatate proasta, chiar boala. Ceea ce e adevarat in cazul meu, pentru ca am avut ulcer la 7 ani si pana in adolescenta m-am luptat cu anemia si gastrita.

Linia inimii

Linia inimii porneste dintre degetele aratator si mijlociu si continua de-a lungul partii superioare a palmei. Se numeaste linia inimii pentru ca indica viata ta emotionala. Adesea de citeste impreuna cu linia mintii care masoara intelectul. Linia inimii poate sa fie diferita de la manda stanga la cea dreapta.

Este important ca linia sa nu fie intrerupta in niciun fel. Daca ea este dreapta, inseamna ca persoana este inclinata mai mult spre minte, intelect sau ca poate sa isi ascunda sentimentele. Cu cat este linia mai curbata, cu atat este mai sensibila persoana.

De asemenea, o lini a inimii lunga indica ca poti sa iubesti multi oameni si sa fii iubit de multi , atat romantic cat si platonic. O linie scurta arata o persoana care prefera sa tina iubirea pentru ea si pentru persoanele la care chiar tine cu adevarat. Daca linia are creastaturi sau lanturi, indica o natura impredictibila a sentimentelor si emotiilor. Iar daca lunia se rupe la un anumit punct indica trauma emotionala, iar liniile scurte pot indica depresie.

Linia mintii

Aceasta arata cum gandesti, inveti si comunici. Este cel mai pare indicator al personalitatii tale. O linie a mintii mai curbata arata o persoana creativa care poate sa aiba abilitati in arta, iar o linie dreapta arata o persoana cu o fire mai analitica, practica. Daca linia variaza de la mana la mana, este cu atat mai interesant.

De asemenea, lungimea liniei indica creativitate sau practicalitate puternica. Daca apar crestaturi ele arata mod de gandire schimbator. Adesea, aceasta linie incepe foarte aproape de capatul superior al liniei vietii. Daca liniile sunt separate, arata o natura aventuroasa, in cautarea necunoscutului.

In incheiere va reamintesc, totul poate sa fie schimbat prin alegerile potrivite. Iar acea idee despre timpul potrivit de a face o alegere nu exista. Orice secunda, moment este timpul perfect de a face o alegere, de a schimba ceva!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.