Astrofemei

Berbec

Este o femeie care sparge tiparele si vei simtii sa o urmezi pe orice cale. Ea emana propriul ei foc si taxeaza la portile raiului cu ochii proaspeti si plini de radianta.

Taur

Este o femeie care tulbura cu formele sale imbietoare fiind ca ca un artefact rar, pretios in lume. Ea este detinatoarea pensulei divine, creind frumusete, comfort si incantare.

Gemeni

Este femeia care poate schimba lumea cu vocea sa cristalina. Mintea sa este expresia continuei infloriri a mesajelor venite spontan din intregul univers, ea scrie gandurile lui Dumnezeu.

Rac

Exista o femeie suficient de puternica sa sfideze legile fizice atunci cand esti in pericol, iar aceasta este in zodia racului. Din ea poate erupe o forta coplesitoare de teroare asupra celor ce ar putea ameninta lumea voastra impreuna, copil, iubit, sora sau frate.

Leu

Este o femeie a carei lume este misterioasa si interesanta; ea isi foloseste simtul inimii pentru a asculta toate lucrurile, o femeie a carei iubiri straluceste si lumineaza la randu-i, ingrijeste si sprijina; este femeia care pune planetele in miscare.

Fecioara

Este acea femeie care lucreaza – fara sa oboseasca vreodata – in a mentine intreaga lume laolalta. Mintea sa geniala este slefuita ca suprafata unui autentic cristal, emanand cu atat mai multe raze de claritate chiar si stand in umbra.

Balanta

Este femeia ce sustine fundatia in instanta de judecata, legea, dreptatea si gratia. Este o luptatoare desavarsita petru iubire, acceptare si egalitate intr-o lume care-i sfasie inima.

Scorpion

Este femeia care viseaza, visele vrajitoarelor, a demonilor si a ingerilor, dar in acelasi timp tine in secret ascestea, si lupta in continuare. Ea este liderul spiritelor emanand cea mai multa energie spirituala si magica, o inteleapta si o supravietuitoare.

Sagetator

Este acea femeie care poate asculta si comunica cu spiritul planetei traducandu-l pentru tine. Intelepciunea ei este revelatoare, bucuria ei este ca o rugaciune pentru suflet. Este un profesor, un ghid, ea este ca un suras, ca vinul, implinind si bucurand viata.

Capricorn

Este femeia ce priveste rece, de la inaltime, confrutarea violenta a opusilor zi dupa zi; nu este deajuns sa existi, dar trebuie sa te inalti ca un soare paradisiac, lasand ambitia sa o ghideze si sa cultive o viata de intelepciune si insemnatate.

Varsator

Este femeia cu cea mai rafinata minte, intotdeauna pretuind si ingrijindu-se de umanitate, iradiind dragoste ca dintr-un cristal stiut numai de ea. Lupta cu indarjire si fara a cere ceva in schimb pentru sufletul planetei.

Pesti

Este o femeie care cunoaste Calea, cautand reintoarcerea la un loc al linistii arhetipale si cu toate acestea va sta alaturi de tine pentru a imbratisa si indeparta tristetea ta; ea este capabila de sacrificiul ultim.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.