Prima dimensiune – atomii și lumea moleculelor minerale

Prima dimensiune este conștiință fizică Gaia a primului atom . Această dimensiune este tărâmul regnului mineral și este cel mai lent din punct de vedere al ratei de vibrație. Pe Pământ o cunoaștem ca atomi, molecule și minerale. Pământul este viu și deține cunoaştere.

Prima dimensiune umană conştientă este ” inconștientul ” ale celor cinci simțuri fizice. Prima parte dimensională a corpului nostru este minerală, apa și codurile genetice care stau la baza formelor noastre fizice. Când ne-am conecta cu acest nivel ne vom conecta cu întreaga lume fizică la un nivel de moleculă. Acesta este locul fizicii cuantice un loc de electroni, protoni şi nuclee. Este poarta de acces între macrocosmos și microcosmos.

Umanitatea este codată și pe măsură ce evoluează, urmăreşte un model format din cunoștințele ascunse în ea. Anticii au știut cum să transforme piatra pentru stocarea cunoștințelor. Constructorii de temple foloseau geomanţia naturală și fluxul de energie al unei locații pentru a stoca totalul pentru ceea ce ei știau … pietrele fiind ca oasele corpului Pământului.

Atunci când vizitați sit-urile antice sacre experimentaţi etape pentru o conștiință mai înaltă. De multe ori aduni ce ai lăsat cu mii de ani în urmă pentru a le revendica. Prin călătoria în aceste locuri, corpul tău este expus acestor energii şi accesează planul de evoluţie.

Pământul te citește ca trăind și respirând pe el și acesta de asemnea cunoaște stadiul de dezvoltare și capacitatea de a accepta responsabilitatea. Nu există cu adevărat nicio modalitate de a păcăli mama noastră universală. Pământul este un loc extrem de vital și îşi dezvăluie însuși esența lui pentru noi.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.