Balanta – Social, Corect, Diplomat

Personalitate

„Eu echilibrez” este expresia cheie a acestui semn, iar cand vine vorba de a pastra lucrurile calme si armonioase, nativul balanta va lua conducerea. Iubitor de pace de judicial, acest semn detesta singuratatea. Parteneriatele sunt foarte importante pentru balanta, mai ales la nivel personal. Cu personalitatea lor carismatica si stilul cooperant, ei nu sunt apti sa stea singuri pentru mult timp.

Calitati: Social, corect,cooperant,diplomat, gratios.
Defecte: Indecis, va purta pica, evita confruntarile, isi plange de mila.
Placeri: Armonia, sa imparta cu ceilalti, sa fie galant, exteriorul.
Neplaceri: Injustitia, violenta, conformitatea, oamenii care vorbesc mult.
Repere fizice: Atractiv, gratios, statura medie, nu are trasaturi rigide.
Locul perfect: Orice loc frumos unde si compania este armonioasa. Este foarte fericit cand participa la evenimente sociale impreuna cu cineva.

Dragoste si Sex

Sa-si gaseasca partenerul perfect este o prioritate pentru nativul balanta. Pentru cei care deja sunt intr-o relatie, sa mentina pacea si armonia devine o prioritate. O balanta singura este o scena trista si foarte nenaturala. Ei trebuie sa se conecteze cu ceilalti.

Ca iubiti, ei sunt foarte expresivi, creativi si echilibrati. Adora sa isi faca partenerii sa se simta complet satisfacuti de la conversatie pana la dragoste. Sarmul balantei si dedicatia de a face totul perfect echilibrat alaturi de ceilalti ii fac partenerii perfecti.

Prieteni si Familie

Iubitori, amuzanti si doritori sa ajute, balanta este un prieten excelent. Chiar daca uneori pot sa intarzie sau sa fie indecisi, odata ce au ajust, ei sunt gata de orice.

Acesta zodie flexibila iubeste sa petreaca timpul cu familia si prietenii si nu ezita sa initieze intalnirile sau petrecerile. Sociali si suavi, oamenii sunt atrasi de natura balantei. Ei pot sa creeze o aura de armonie, iar asta ii face foarte atractivi.

Cand vine vorba de provocari, nativii balanta pot sa vada ambele perspective ale neintelegerii, ceea ce ii face perfecti pentru a gasi solutii. Sunt o companie buna iar asta ii face sa isi pastreze prietenii si familia ocupati.

Cariera si Bani

„Armonia” este cuvantul cheie al acestei zodii. Pentru o balanta pastrarea armoniei este cea mai importanta. Eu sunt lideri excelenti si vor lucra din greu pentru a castiga – si pentru a merita – aceste privilegii. Adevarul si justitia intotdeauna vor castiga  pentru balante. Munca in echipa sau parteneriatele sunt ideale pentru nativii aceste zodii. Artistici si perseverenti, acesti oameni sunt oratori inascuti si for fi perfecti pentru orice munca care le da libertate de expresie.

Carierele care implica justetea cum sunt ofiter de politie, avocat sau judecator sunt alegeri excelente pentru o balanta. Ei vor avea succes in ocupatiile de diplomat, agent civil, decorator de interior, compozitor sau creator de moda. Simtul lor puternic de diplomatie serveste bine pentru orice ar face!

Daca mergi la cumparaturi cu o balanta, cel mai bine planuieste cand ai mult timp! Acest semn este foarte indecis cand vine vorba de cumparaturi. Echilibrand banii, totusi, este foarte usor pentru nativii zodiei. Sa aiba o armonie buna a economiei si a cheltuielilor este un talent real al acestor oameni. Dragostea pentru moda si obiecte decorative poate sa fie vazuta si in magazinele pe care le frecventeaza. O activitate preferata pentru balante este sa cumpere pentru o persoana apropiata lor.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.