Berbecul – Inflacarare, Dinamism, Competitivitate

Personalitate:  Fiind primul semn din zodia, prezenta unui Berbec indica aproape intotdeauna un inceput energetic si turbulent. Nu multe lucruri pot sa tina pe loc un nativ berbec. Ei sunt dornici, dinamici, rapizi si competitivi. Cand vine vorba de a pune lucrurile in miscare, berbecii sunt persoanele perfecte pentru asta. Ei sunt pionieri in majoritatea domeniilor – de la proiectele de la munca pana la petrecerile cu prietenii.

Calitati:  Curaj, determinare, incredere in sine, entuziasm.
Defecte:  Nerabare, certuri pe baza unor contraziceri minore, uneori  lasa fricile sa le limiteze alegerile.
Placeri:  Haine confortabile, sa conduca, provocarile fizice, sporturile individuale.
Neplaceri:  Lipsa de activitate, intarzierile, muncile care nu ii lasa sa isi folosesca talentele.
Repere fizice:  Corp atletic, atitudine tanara, nevoia de a conduce.
Locul potrivit: Orice situatie care necesita actiune, curajul de a infrunta frica, competitie si libertate de alegere. Nativilor berbec le place sa fie afara, activi, mult mai mult decat sa stea in casa.

Dragoste si Sex

Acest semn de foc cu siguranta ia initiativa cand vine vorba de romantism. Se misca rapid cand le place o persoana. Dar ca sa pastrezi atentia unui berbec, trebuie sa fi la fel de energetic si entuziast ca si ei. Sunt un semn plin de pasiune care adora aventura.

Cand focul arde, chiar arde puternic! Romantele asemanatoare vartejurilor de vant sunt des intalnite la aceasta zodie. Dar odata ce dragostea se stabilibizeaza, ea ramane acolor pe viata. Atata timp cat sunt lucruri care condimenteaza relatia, ea va ramane puternica si de lunga durata.

Prieteni si Familie

„Activitatea” este cuvantul cheie pentru acest semn zodiacal. Berbecii sunt continuu pe punct de plecare intr-o noua aventura. Cand vine vorba de prietenii nativilor berbeci, cu cat sunt mai variati, cu atat mai bine. Le trebuie o varietate mare de oameni pentru a isi completa cercul de prieteni. Dar prieteniile de lunga durata sunt un subiect total diferit. Doar cei care sunt la fel de energetici si care pot sa tina pasul se pot incadra in aceasta categorie.

Independeti si ambitiosi, nativii berbec isi croiesc singuri calea cat de devreme se poate. In timp ce pastrarea legaturii cu familia poate sa lase de dorit, berbecii ii pastreaza pe cei iubiti in inima, alaturi de ei. Un mod de abordare direct e de asteptat, iar cand isi exprima sentimentele o fac cat de sincer se poate.

Cariera si Bani

Aceasta arie din viata berbecilor este facuta sa straluceasca cel mai puternic. Sunt ambitiosi, creativi si adesea condusi de dorinta de a face lucrurile cat de bine se poate. Pentru ei locul de munca este platforma perfecta de a isi pune ideile in actiune. Tot ce trebuie sa faca un berbec in aceasta situatie este sa isi urmareasca viziunea.

Cand au de aface cu o provocare, berbecii vor analiza rapid problema si vor gasi o solutie – ei vor face orice le sta in putinta pentru a aduce lucrurile pe fagasul normal. Competitia ii face sa straluceasca si mai puternic. Persoanele nascute in aceasta zodie se ghideaza in viata dupa propriile principii, care vor cadea intotdeauna pe primul loc. Carierele pe care le aleg cel mai des includ agenti imobiliari, vanzari, management, directori sau detin o afacere proprie.

Chiar daca nativii berbec sunt inteligenti si salveaza si pentru zilele mai grele, nu tot timpul se intampla asa. Pentru ca pun mare pret pe distractii, cumparaturi sau jocuri de noroc. Nu se gandesc la viitor, de fapt, ei traiesc foarte mult in prezent. De foarte rare ori li se intampla sa aiba bani putini pentru ca le place munca, dar pot sa si cheltuiasca la fel de rapid precum aduna banii. Un lucru absolut sigur e ca berbecii intotdeauna se vor distra din plin!

 

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.