Body Mind Spirit Expo – 9, 10, 11 Februarie

Voiam sa incepem anul 2018 intr-un mod armonios si holistic, dar nu stiam ce sa facem mai exact. Insa la scurt timp am aflat de noua editie a festivalului Body Mind Spirit si am stiut ca trebuie sa venim din nou!

Anul trecut ne-am intalnit cu multi oameni dragi noua si ne-am facut prieteni noi. A fost cu adevarat o experienta holistica din care am invatat foarte multe lucruri.

Anul acesta ne dorim sa fie chiar mai bine! Dorim sa stam mai mult impreuna, sa vorbim despre mai multe subiecte interesante si de actualitate si mai ales, dar sa va si aratam cateva tehnici de yoga foarte simple pe care sa le puteti faci chiar acolo impreuna cu noi.

Cu acestea spuse, va asteptam cu drag in perioada 9-11 noiembrie, la Sala Palatului. Pentru a petrece mai mult timp impreuna, am pregatit doua demonstratii si doua conferinte la care va asteptam cu drag.

Programul si orelele sunt: 

Sambata: 15.00 – 15.20 – „Tehnici yoga inovatoare” (demonstratie)
15.30-16.20 – „Traditie si inovatie in Yoga” (conferinta in Sala B) – Cum este corect si cum este preferabil sa practicam yoga: la modul strict riguros traditional sau la modul convenabil adaptat modern actual?

Duminica: 14.00-14.30 – „Tehnici yoga universale care exista si in alte cai spirituale” (demonstratie)
15.00 – 15.50 – „Relatia dintre Yoga si toate celelalte traditii spirituale autentice” (conferinta in Sala A) – Fara a nega caracterul unic si original al tuturor cailor spirituale, noi sustinem si argumentam ca yoga fiind cea mai veche le.a inspirat pe toate celelalte.

Speaker: Instructor de yoga Eugen Mirtz

Mai multe informatii gasiti pe pagina de Facebook Alchimia Vietii, pe pagina Body Mind Spirit , dar si pe site-ul principal BMS. De asemenea, nu ezitati sa sunati la numarul de telefon 0761 40 20 20 sau sa ne lasati mail la adresa contact@alchimia-vietii.ro sau yoga@alchimia-vietii.ro daca aveti intrebari sau nelamuriri.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.