Capricorn – Responsabilate, Disciplina, Autocontrol

Personalitate

Cand vine vorba de provesionalism si valori tradicitonale, capricornul castiga! Acest semn foarte practic iubeste sa abordeze viata in cele mai convintionale moduri, dar fara sa ii scape ceva. Fiind considerat cel mai serios semn, capricordul poseda o independenta care il lasa sa progreseze atat in plan personal cat si in cariera.

Calitati: Responsabil, manierat, disciplinat, autocontrol, simt negru al umorului.
Defecte: Atotstiutor, neiertator, superior, negativist.
Placeri: Familie, traditie, calitatea muncii, statut subevaluat, muzica.
Neplaceri: Pana la urma, aproape orice.
Repere fizice: Statura medie, cu ceva efort poate sa fie in forma, dar are tendinta sa fie moale.
Locul perfect: Situatiile pozitive de munca, locurile urbane cu stil si istorie, orice loc in care poata sa dea ordine.

Dragoste si Sex

Capricornul este cel mai adesea un partener serios care prefera sa ia lucrurile incet si sigur. Nu o sa vezi acest semn ca sare cu capul inainte intr-o relatie. El ia lucrurile foarte in serios, pas cu pas.

El poate sa nu spuna multe , dar va arata foarte multe prin ceea ce face. Capricornul pune multa valoare pe fapte si va face tot ce ii sta in puteri pentru a isi arata afectiune astfel. Fac cadouri minunate si nu le pasa cat ar putea sa coste o noapte fantastica petrecuta in oras. Sinceri si autentici, poti sa ai mare incredere in putinele cuvinte pe care le va spune nativul capricorn.

Prieteni si Familie

Combinand o minte rapida si un simt bun al umorului, capricornul este o companie excelenta pentru persoanele pe care le-a ales ca prieteni. Ei se vor inconjura de oameni sinceri, loiali si cu valori foarte asemanatoare de ale lor.

Ei tin mult la cei apropriati si vor face orice pentru a ajuta un prieten sau un menbru al familiei. Traditionali prin natura lor, capricornilor le place foarte mult vacantele, cum este cea de Craciun care aduce oamenii impreuna prin diferite activitati.

Chiar daca nativul capricorn nu este apt pentru un cerc social mare, oamenii din viata acestuia vor descoperi ca este o persoana stabila si adevarata. Sa vorbeasca despre sentimentele lor nu este foarte comun pentru acest semn. Ei prefera adesea sa arate ceea ce simt prin diferite gesturi.

Cariera si Bani

„Ambitia” este cuvantul cheie pentru acest semn. Expresia cheie pentru capricorn este „eu folosesc”. Acest semn stie sa faca aproape orice si chiar sa faca bine. Ideea de a porni de jos si sa ajunji in varf nu il sperie deloc pe capricorn. Ei vor face orice pentru a indeplini scopul pe care l-au setat.

Ei au standarde inalte pentru sine, sunt onesti, perseverenti si faptul ca sunt dedicati datoriei ii face pe capricorni sa fie manageri excelenti. Loiali si doritori sa munceasca din greu, acest semn are multa incredere in ei si in cei din jurul lor. Carierele in management, finante, educatie si ca agenti imobiliari sunt perfect pentru nativii capricorn.

Capricornii au multe resurse si stiu cum sa isi administreze timpul si banii. Din cand in cand simt nevoia sa cheltuiasca banii munciti din greu, asadar se distreaza mergand la cumparaturi. Dar ca o regula, ei sunt foarte atenti si la cumparaturi si prefera sa ia produse de care chiar au nevoie. Produsele multifulctionale sunt preferatele lor.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.