Despre cursurile de dimineata in sesiuni online, live.

  • Yoga este mai mult chiar și decât o practică zilnică. Yoga este o metodă unificatoare de a trăi. Starea de Yoga poate fi practicată și trăită oriunde. Cei care practică semnalează că accesează mai ușor stările de calm, liniște si vigilență când sunt fizic la Centrul de Yoga decât de la domiciliu. Aceasta este perfect natural. Un spațiu Consacrat strict pentru Yoga este cel mai bine valorificat pe viu.
  • Clasa de yoga destinate unui nivel de practica incepator, excelente daca doriti sa va imbunatatiti flexibilitatea si elasticitatea, respiratia si concentrarea, dar si pentru nivel avansat de practica pentru aceia dintre voi care doresc sa practice posturi cu grad ridicat de dificultate, dar si tehnici din Antaranga Yoga.
Eugen Mirtz - Instructor YOGA

Am înființat Cursurile Online având credința că putem simula cât mai bine Yoga practicată pe viu și în casele voastre.

Ce practicăm?

Practicăm programe de Yoga integrală parcurgând succesiv etapele: asana (posturală), pranayama (control al energiilor prin respirație), pratyahara (interiorizarea) si dharana (concentrarea punctuală). Cu suficientă aspirație și grație accesăm și dhyana (meditația) și samadhi (starile de extaz).

Cand practicăm?

Miercuri, vineri
07:00 – 08:45 –> Yoga Integrală ( Încălzire, Pranayama & HathaYoga )
Sambata
12:00 – 13:45 –> Yoga Integrală ( Încălzire, Pranayama & HathaYoga )

Unde Practicam?

Pentru realizarea acesteia ne sincronizăm prin platforma Zoom.

Plata si cum se poate participa?

Participarea se va realiza in baza abonamentului.

*plata se poate face doar numerar sau plin plata cu cardul la receptia sediului. Deasemenea acceptam si plata prin transfer bancar catre: Asociatia Alchimia Vietii

IBAN: RO82BREL0002002089060100

  • Pe whatsapp se va furniza dovada platii daca aceasta a avut loc prin transfer bancar catre numarul de telefon 0722205264 sau prin mail la stefan.teodorescu97@gmail.com. Ca raspuns trimitem link-ul de conectare la sesiunea Zoom, asadar asigurati-va ca aveti programul instalat.

Date privind plata prin transfer bancar:

𝐅𝐢𝐫𝐦𝐚: Asociatia Alchimia Vietii
𝐁𝐚𝐧𝐜𝐚: LIBRA INTERNET BANK
𝐂𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥 𝐛𝐚𝐧𝐜𝐚𝐫: RO82BREL0002002089060100
Motiv al platii: o intrare/abonament
Preturile sunt afisate aici –> https://alchimia-vietii.ro/preturi/

Cu cine practicam?

Ștefan Teodorescu –> Instructor al Centrului de YOGA, Alchimia Vietii

Absolvent al Facultatii de Stiinte Aplicate, Inginerie Fizica

A inceput studiul si practica Yoga in anul 2020 sub indrumarea lui Eugen Mirtz si a Mayei Dobre.

Stefan a ajuns la cursul de Yoga, Alchimia Vietii, in aparent cel mai obisnuit si comun mod, adica prin intermediul internetului. Inca de la primul curs acesta a observat ca trupul si mintea lui sunt la ele acasa in starea de Yoga de la curs. Dispunand de un corp fizic foarte flexibil in mod natural si o tendinta inginereasca de a aborda cu atentie dealiile, Stefan a inceput sa aprofundeze puternic tehnicile de Yoga integrala.

Fiind dornic de evolutie pe toate planurile, de la cel mai material pana la cel mai subtil, acesta s-a implicat in actiunile Scolii Alchimia Vietii. Inevitabil a avut parte de oportunitati de a ghida tehnici si sesiuni intregi de practica Yoga. Aceste sanse i-au apasat pe pedala de acceleratie a evolutiei sale. Stefan a predat in cadrul cursurilor Yoga tinute de Eugen Mirtz. De asemenea, din anul 2021, acesta tine cursuri Yoga intregi, in special cu prezenta fizica, dar si online.

Stilul de lucru este axat pe sistemul de Yoga Traditionala, in speta pe corectitudinea posturala si imbunatatirea flexibilitatii si mobilitatii, Pranayama ca metoda de focalizare a atentiei, directionare a energiilor subtile si purificare a nadi-urilor, dar cel mai important, Stefan se deosebeste prin afinitatea pentru Raja Yoga pe care o preda si o insufla cu entuziasm.

Contact:

Stefan Teodorescu: telefon 0722205264 sau prin mail la stefan.teodorescu97@gmail.com