Cum iti pot schimba viata eclipsele din luna August

Toata lumea vorbeste despre eclipsa lunara (7 August) si cea solara ( 21 August). Uite ce trebuie sa stii despre aceste fenomene si mai ales cum sa le faci fata.

Sigur ai auzit de eclipsa totala de soare de pe 21 August, adica de luna noua in Leu. Stiati ca este prima eclipsa vizibila si in America de Nord din anul 1991? Nu e de glumit! Chiar o sa fie un eveniment.

Pentru o perioada scurta de timp in ziua de 21 August, cei suficient de priceputi au rezervat locuri de tabara pentru a vedea cum luna va bloca soarele. Mai inainte de asta, cerurile ne vor da si o eclipsa lunara (luna plina) pe 7 August.

Din punct de vedere astologic, vom simti impactul ambelor eclipse – nu sunt necesari ochelarii. Aceste evenimente ale lunii, care au loc numai de luna plina sau luna noua zguduie starea actuala a lucrurilor si reveleaza ceea ce este mai obscur, in umbra.

Ce e mai exact o eclipsa?

In astrologie, luna reprezinta arhetipul feminin al mamei. De asemenea ea guverneaza ceea ce ne trebuie noua, oamenilor, sa ne simtim in siguranta si confortabil; are si rolul de arbitru – astrologic al emotiilor noastre. (Pentru niste revelatii interesante, va sfatuim sa va faceti astrograma si sa vedeti in ce semn zodiacal aveti luna, asa veti descoperi care este schema dumneavoastra emotionala.)

Pe de alta parte, soarele este asociat cu energia masculina si cu imaginea tatalui. Guverneaza egoul – fiind centrul sistemului solar, toate celelalte lucruri invartindu-se in jurul lui. Intr-o astrograma, soarele va revela sursa de la care ne hranim cu energie si putere.

Luna feminina v-a bloca Soarele patriarhal, de genul ” Si totusi, ea persista!”, intr-un an care va fi imortalizat sub numele de „Patriarhatul a luat-o razna”.

La eclipsa luara, Pamantul va fi la la distanta egala intre soare si luna, umbrind luna plina. La eclipsa de soare, luna va sta exact in fata soarelui, umbrind soarele.

un barbat incercand sa inteleaga o femeie

Feminin (luna) vs. Masculin (soarele): Cum eclipsele reechilibreaza puterea

Pe 21 August, luna cea feminina va bloca soarele patriarhal, de genul „Si totusi, ea persista!”. In anul care va fi imortalizat sub numele de „Patriarhatul a luat-o razna”, este foarte important. Poate sa fie oare un alt mesaj de la cosmos ca energia feminina sa creasca? (Putem asocia cu un mars al femeilor in sitemul solar daca vreti)

Si cat de interesant va fi acest spectacol!

Eclipse in Leu si Varsator: Ego vs Unitate

Trebuie sa luam in considerare si zodiile in care vor avea loc eclipsele. Din Februarie 2017 pana in Ianuarie 2019, evenimentele lunare for cadea pe axa Varsator-Leu, facand lumina asupra razboiului intre diferentele acestor doua zodii complementare.

Leul guverneaza egoul si capacitatea de a ne exprima pe noi insine – „Am ajuns!”. Pe de alta parte, Varsatorul este semnul grupurilor si al muncii in echipa. Echilibrul dintre actiunile centrate pe propriile persoane si constientizarea nevoilor masei va fi o tema foarte importanta in 2017 si 2018.

Eclipsa lunara in Varsator: Putere pentru oameni?

Eclipsa lunara din 7 August va cadea in zodia Varsator si va da o energie indreptata spre comunitate care va radia progresiv sau populist – depinde cum va fi folosita.

Aceasta eclipsa va mobiliza masele, cu potentialul de a adanci si mai mult diviziunea dintre parerile politice de stange si dreapta. Sau poate sa serveasca ca un apel de trezire unifcator, reamintind oamenilor de la planeta Pamant ca trebuie sa fim uniti ca sa supravietuim, mai ales ca avem de aface cu schimbari dramatice de clima.

Oare razele lunii pline vor dezvalui cine sunt hackerii din spatele alegerilor din SUA si a scandalurilor din Rusia?

Varsatorul guverneaza tehnologia, internetul si stiinta. Oare razele lunii pline vor dezvalui cine sunt hackerii din spatele alegerilor din SUA si a scandalurilor din Rusia?

Asigurati-va ca toate informatiile mai sensibile pe care le aveti sunt in siguranta – poate chiar schimbati-va serverul personal cu un VPN (virtual private network) ca sa va tineti cautarile pe internet si preferintele departe de hackeri si cautatori de date.

Noi descoperiri ar putea sa aiba loc in domniile energiei regenerabile si a calatoriei in spatiu. Elon Musk tocmai a anuntat ca programul SpaceX va trimite prima racheta, Falcon Heavy, in primul ei zbor in luna Noiembrie. Cine vrea un apartament pe Marte? 

Eclipsa solara in Leu de pe 21 August: Un apel catre conducere; aerisirea emotiilor

Eclipsa solara de pe 21 August va cadea in Leu, semnul zodiacal al farmecului si al regalitatii blintate cu aur. In 2017 am vazut multe moduri in care puterea corupe in timp ce lideri autoritari si-au facut aparitia peste tot pe glob.

De asemenea, vedem o noua specie de lideri constienti care fac un pas inainte, dorind sa aduca schimbare. Data fiind energia lunara, aceasta eclipsa poate sa apelul de trezire pentru multe femei ca ele sa ia roluri de conducere sau pentru guvern sa adopte legislaturi care sa protejeze sau sa serveasca femeilor.

Eclipsele au un mod foarte amuzant de a pune sare pe ranile din trecut.

In mod puternic freuidian, sentimentele ingropate vor fi luminate de eclipse, mai ales de cea solara. Ai idee de ce te-a suparat atat de tare o situatie? Nu. Dar eclipsele au un mod foarte amuzant de a pune sare pe ranile din trecut.

In timpul eclipsei lunare de pe 7, putem invata de la mintea rece a Varasatorului: Care e lectia cosmica pentru suferinta? Totul se intampla cu un scop? E vorba de invataturi karmice!

Eclipsa in Leu de pe 21 va fi mai putin iluminatoare. Un tipat primitiv – sau un maraton de karaoke – ar putea sa serveasca ca terapie mult mai bine decat o reflectie asupra trecutului.

Ce trebuie semnele zodiacale sa echilibreze in timpul eclipselor din August?

Berbec: Tine-ti spiritul nonconformist viu in timp lucrezi in echipa.

Taur: Mergi inainte spre scopurile pe care ti le-ai propus si ai grija de inima si sufletul tau.

Gemeni: Spune adevarul fara sa ineci viziunile celor din jurul tau.

Rac: Pastreaza lucrurile simple si direct, nu te pierde in buruieni complexe.

Leu: Nu mai incerca sa faci pe plac tuturor, mai bine ai privi spre situatiile in care ambele parti au de castigat.

Fecioara: Fi mai curios in privinta oamenilor cu viziuni diferite de ale tale, in loc sa ii judeci.

Balanta: Sustine-ti opinia, mai ales intr-o discutie de grup.

Scorpion: Invata sa fi competitiv SI milos – iubeste-ti adversarii.

Sagetator: In loc sa te fixezi pe marele premiu, invata sa iubesti jocul.

Capricorn: In loc sa judeci la suprafata, exploreaza si umbrele.

Varsator: Ramai stapan pe viata ta, chiar si data esti intr-o relatie.

Pesti: Ai incredere in intuitia ta, in loc sa dai oamenilor gresiti „o a doua sansa”.

Pe voi la ce schimbari va indruma eclipsele din August?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.