Eclipsa de luna din ianuarie 2018 – Luna sangerie albastra

Ianuarie 31 ne aduce o luna plina foarte puternica in leu, insotita si de o eclipsa, dar si putin mai speciala, dupa cum ii spune si numele.

Super – O super luna descrie momentul in care luna plina este cel mai aproape de Pamant. In acest ciclu lunar, ea este insotia de o eclipsa, ceea ce face sa aiba un efect energetic si mai puternic.

Sangerie – Descrie o serie de trei eclipse lunare anuale, numele venind de la culoare rosiatica pe care o are luna in aceste faze. Lunile sangerii sunt destul de rare, ultima fiind in 2015. Iar pentru ca acestea se produc in serie, inseamna ca vom avea parte de inca doua elipse totale de luna – una mai tarziu in 2018 si alta in 2019.

Albastra – Luna albastra arata ca este a doua luna plina intr-o singura luna. De fapt, este un eveniment extrem de rar, ceea ce face aceasta luna sa fie cu atat mai speciala! Ultima luna exact ca aceasta a fost acum 36 de ani. Iar un astfel de eveniment celest , dar in zodia leu a fost acum cateva sute de ani.

Inseamna ca lectiile pe care le ai de invatat sau temele incep sa te incolteasca si sa te puna in actiune. Dar cu atat de multa energie de foc vei reusi foarte usor sa impaci toate lucrurile. Daca vrei sa stii care sunt lectiile tale, fi atent la planul spirtual si emotional, nu doar la cel extern. Sigur vei observa ceva repetitiv, care te bate de cap, dar poate ai refuzat sa il constientizezi pana acum.

Eclipsele sunt puncte de acensiune pentru noi. De multe ori ele au rolul de instigatori pentru schimbare, facand lumina in diferite arii din viata noastra, arii la care trebuie sa fim atenti.

Luna reprezinta emotiile noastre si cat de in siguranta ne simtim atunci cand suntem in lume. In timpul eclipsei, simtul de siguranta si de confort poate sa fie putin zdrunginat. Asta ne da oportunitatea sa aruncam o privire in sinea noastra si sa ne descoperim temerile, visele, dar si adevarul.

Eclipsa de luna sangerie albastra cade in semnul leului, eveniment care ne va ghida sa face o schimbare in viata si sa ne asumam cu adevarat rolul de rege sau regina a junglei.

Energia de foc a leului ne va da putere sa actionam. De asemnea, vom simti nevoie sa ne retragem si sa organizam lucrurile din interior mai intai. Adevarurile asunse si emotiile ingropate ne vor pune pe ganduri in timpul Eclipsei si ne vor face sa actionam inainte de a stii care e cea mai buna cale de actiune.

Rani emotionale si traume din trecut vor iesi la suprafata si pentru o perioada te vor face sa te simti confuz, dar vei reusi rapid sa intelegi ce se intampla si sa pui lucrurile cap la cap. Iar daca lucrurile devin prea intense, aminteste-ti ca poti folosi toata aceasta energie pentru a face o schimbare in bine in viata ta. Asadar, gaseste vointa si pozitivismul leonin si foloseste-le cu mandrie!

Daca lasi libera aceasta energie data de eclipsa sa curete traumele, confuzia, agitatia si sa incepi sa imbratisezi schimbarile si impiratia pe care ti-o aduce, vei vedea ca iti da un mare start pentru a te dezvolta pe toate planurile. Daca faci asta, vei descoperii o stare continua de intredere in sine, de iubire si de sustinere. Pentru a putea simti asta si pentru a trece mai usor peste provocari, concetreaza-te pe chakra inimii, Anahata, si intra in rezonanta cu intelepciunea vocii tale interioare. Vei reusi sa faci asta cu usurinta, deoarece eclipsa are o energie feminina puternica care te va ajuta sa te conectezi cu sentimetele tale, cu latura intuitiva, dar si cu latura ta sensibila.

In concluzie, daca in perioada eclipsei lucrurile incep sa iasa de sub control sau ceva se termina abrupt, crede-ma ca asa trebuia sa fie. Aloca timp sa treaca pentru ca lucrurile sa revina la noul normal.

 

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.