Fecioara – Practic, Delicat, Analitic

Personalitate

Cu un simt acut pentru detalii, fecioara este semnul zodiacal cel mai dedicat servirii. Simtul lor pentru nevoile oamenilor este foarte profund si asta ii face sa fie foarte grijulii cu ceilalti, in timp ce vad viata intr-un mod metodic, astfel nimic nu le scapa. Feciara este adesea delicata si gentila, preferand sa faca un pas inapoi si sa analizeze situatia inainte de a merge mai departe.

Calitati: Practic, loial, muncitor, analitic, bun.
Defecte: Ingrijorare, timiditate, prea critic cu sine si cu ceilalti, muncesc prea mult si nu se distreaza deloc.
Placeri: Curatenia, animalele, mancarea sanatoasa, cartile, natura.
Neplaceri: Sa fie in centrul atentiei, rautatea, sa ceara ajutor.
Repere fizice: O anumita atitudine rezervata. Constructie medie si subtire.
Locul perfect: Acasa in compania animalelor si aproape de natura. Le place puterea si le place sa ajute sau sa fie ajutorul idispensabil.

Dragoste si Sex

Este important pentru fecioara sa se simta dorita de parteneri. In afara dormitorului este locul unde se va intampla preludiul pentru acesta zodie. Sunt tactili, metodici sa-si ia cat timp le este necesar. Chiar daca nu vor exprima prea multe in cuvinte, ei isi vor arata afectiunea in dormitor.

Ferioarele prefera sa aiba mai putine conexiuni, dar toate foarte puternice. Partenerii sunt alesi pe baza a cat de importanti si de ajutor se simt fecioarele in viata lor. Ei sunt soti  dedicati care uneori adora sa se distreze si sa iasa din zona de confort.

Prieteni si Familie

O fecioara este un prieten pe care te poti baza. Dau sfaturi foarte bune si chiar stiu cum sa rezolve o problema. Veo observa sa nativul fecioara iti va aminti sa ai grija de tine, sanatatea fiind un subiect important pentru ei. Iar cand mancarea este gata, ei vor fi primii care vor sarii in ajutor sa te ajute la spalatul vaselor.

Iubitori si dedicati familiei, fecioara este primul acolo unde este nevoie de ajutor. Cand cineva este batran sau bolnav, fecioara va fi acolo facand tot ce este necesar. Este stiut ca fecrioara nu isi arata sentimentele. Prefera sa le arate mai mult prin fapte decat prin vorbe.

Cariera si Bani

„Eu analizez” este expresia cheie pentru personalitatea fecioarei, in timp ce „practicalitatea” este cuvantul. Harnic, distinctiv si stiintific prin natura, nativul fecioara chiar stie cum sa ajunga in inima lucrurilor. Ei sunt foarte metodici si for fi perfecti intr-un job de organizare. Daca ceva nu e la locul lui, cheama un nativ fecioara!

Cand se focalizeaza pe o sarcina la munca, fecioara va incerca sa faca totul perfect si nu se va opri pana nu va ajunge sa faca lucrurile cum vrea. Sunt mandri de munca pe care au facut-o cel mai perfect prin abilitatea lor. Iar cand simt ca isi pierd abilitatea, vor apela la carti pentru a invata cum sa devina mai buni. Carierele potrivite pentru acesta zodie sunt doctor, asistenta, psiholog, profesor, scriitor sau critic.

Fecioarele se descurca excelent cu banii. In general sunt foarte stricti cu cat cheltuiesc si incearca sa puna bani de-o parte. Planuiesc bine inainte pentru facturi, cumparaturi, ei nu au cum sa cheltuiasca mai mult decat trebuie. Totusi, din cand in cand fecioara isi va mai cumpara ceva frumos. Le place arta si le place sa isi decoreze casa cu gust.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.