Gemeni – Curiozitate, Minte rapida, Comunicare

Personalitate

Versatilitatea este cuvantul cheie pentru acest semn dual. Expresivi si cu o minte agera, gemenii prezinta doua laturi distincte de personalitate si niciodata nu poti sa fi sigur care este cea cu care vei interactiona. Nativii gemeni sunt deschisi, vorbareti, gata de distractie, dar la fel de bine pot sa fie contemplativi, seriosi, nelinistiti si indecisi. Ambele parti poti sa ia decizii bune si sa se adapteze circumstantelor vietii, ceea ce ii face pe nativii acestei zodii persoane foarte interesante. Lucrurile nu sunt niciodata plictisitoare cand un geaman este prin preajma.

Calitati: Curiozitate, abilitatea de a impartasi idei, adaptabilitate, afectiune, bunatate.
Defecte: Imprestiere energetica, nestatornici in dragoste, agitatie, durata scurta de atentie.
Placeri: Muzica, reviste, carti, bloguri, forumuri, calatorii scurte.
Neplaceri: Repetitii si rutina, sa fie singuri, sa fie constransi.
Repere fizice: Ochi expresivi, rapizi si luminosi. Oase mici si trasaturi rafinate.
Locul perfect: Cartierele aglomerate, locurile in care oamenii se aduna sa vorbeasca, librariile, muzeele.
Dragoste si Sex

Iubitori si tot timpul gata pentru o provocare intelectuala, gemenii sunt parteneri insufletiti. Discutia care preceda interludiul este la fel de importanta cum este actul in sine. Si cand vine vorba de inteligenta, gemenii nu au limite.

Deschis si curios, nativul gemeni va petrece timp cu multi parteneri pana vor gasi pe cineva care sa le egaleze intelectil si nivelul de energie. Gemenii au nevoie sa experimenteze distractia si versatilitatea pentru a se simtii bine. Odata ce si-a gasit perechea, gemenii se pot stabiliza intr-un nou stil de viata in doi.

Prieteni si Familie

Gemenii iubesc sa petreaca timpul cu familia si prietenii. Sunt momente cand nativii aceastei zodii vor vrea sa mearga la bungee jumping si sunt momente cand vor sa petreaca timp in sanul familiei. In orice caz, ei au foarte multi prieteni. O calitate pe care o cauta si la ceilalti este comunicarea. Gemenilor le place sa vorbeasca si sa obtina idei si opinii de la ceilalti. Fara un flux clar de discutie, gemenii isi vor prierde rapid interestul.

Familia este importanta, mai ales cei care ii seamana nativului. Prieteniile cu fratii si surorile sunt des intalnite pentru gemeni, iar timpul petrecut impreune este pretiut. Responsabilitatile care vin din partea familiei pot sa fie uneori provocari, dar aproape de fiecare data, gemenii vor reusi sa treaca peste ele.

Cariera si Bani

Cele mai bune cariere pentru gemeni sunt cele care le stimuleaza intelectul. „Eu gandesc” este expresia cheie a acestei zodii. Gemenii sunt inventivi si sinceri.Este important ca munca pentru care se dedica este una dinamica si care ii pune la incercare. Astfel plictiseala nu se va instala in cariera.

Carierele de profesor, reporter, purtator de cuvant, scriitor sau avocat sunt foarte potrivite pentru aceasta zodie. De asemena, o cariera in vanzari este o alegere buna. E de asteptat sa vezi multe unelte pentru a comunica in jurul unui geaman – cum ar fi un PDA, laptop si telefoane. Generarea de idei noi si rezolvarea problemelor sunt alte arii in care gemenii vor stralucii.

Decizia dintre nevoie si placere este una complicata pentru gemeni. In timp ce banii sunt un rau necesar, multi nu se petrec mult timp gandindu-se de unde va vor venii banii. Nu se gandesc prea mult la cheltuieli, dar totusi reusesc sa se descurce bine. Asta se datoreaza in principal flexibilitatii de care gemenii dau dovada.

 

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.