Initieri Budiste

Practica budista – Tummo, Dzogchen si Yoga Tibetana la sala si online.

Avem bucuria sa va anuntam ca deschidem in data 09.05.2023 Cursul de invatatui si practici tibetane. Durata cursului este de 3 luni.
Tehnicile, metodele de practica si psihologia pe care o s-o dezvoltam in timpul cursului pastreaza nealterate invataturile liniei autentice budiste Dzogchen Bon. Eminentele Geshe Sherab Londoe si Rinpoche KHOE KHOR TSANG, calugari certificti ai Institutului Lishu din India, ne vor asista de asemenea, pentru initieri speciale si transmisii de mantre.

Timp de 12 saptamani o sa invatam si practicam impreuna tehnici tot mai profunde de meditatie traditionala tibetana. Tehnicile pe care le vom invata, sunt primite prin initiere directa, de la calugarii tibetani cu care suntem in contact permanent din anul 2009. Este important sa stii ca tehnicile sunt accesibile tuturor participantilor, nu sunt greu de practicat si nu este necesar sa ai o experienta anterioara.

In cadrul cursului vom avea periodic intalniri directe cu calugarii pe zoom,.
Prin participarea la acest curs vei avea ocazia sa interactionezi direct cu calugarii si vei putea sa formulezi intrebari legate de practica ta zilnica.Acest curs este realizat pentru tine, cel care iti doresti sa dobandesti o minte clara, vrei sa devii ferm atunci cand iei decizii, iti doresti o concentrare mentala optima, vrei sa faci o gimnastica a mintii corelata si cu exercitiile fizice spirituale tibetane ( yoga tibetana) pe care o sa le practicam la fiecare intalnire de marti fizic la sala si online.

Programul cursului : in fiecare marti de la orele 19.00-22.00 incepand cu data de 02.05.2023.
Programul de 3 ore include 2 ore de practica si o ora alocata studiului teoretic, predarea de tehnici ajutatoare procesului meditativ, analiza spirituala, schimbam impresii, feed back, sugestii si intructiuni directe legate de practica corecta a tehnicilor.

Ce vom practica la acest curs:
1. Amsamblul de tehnici de trezire a focului interior Tummo care consta in :
– tehnici specifice de vizualizare;
– tehnici fizice de deschidere a canalului energetic subtil central si energizare a canalelor subtile interioare;
– tehnici de respiratie specifice care activeaza focul interior, stimuleaza metabolismul si dezvolta puterea de concentrare;
– yoga tibetana Tur-koruri/ magical moments. Seturi specifice de exercitii fizice ce sunt practicate zilnic in manastirile tibetane si care au rolul de a ne imbunatatii sanatatea, ne amplifica starea de optimism si bucuria de viata;
-meditatii si tehnici de Dzogchen. Dzogchen reprezinta un ansamblu de tehnici milenare de meditatie, practicate de yoghini in pesteri, practice vechi de peste 18.000 de ani si care au fost transmise oral de la maestru la discipol “ prin metoda “ de la ureche la ureche”.

Cursul reuneste experienta noastra in practicarea invataturilor tibenata de peste 14 ani.

Locuri limitate 21. Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierilor.

TAXA DE PARTICIPARE, oferte, modalitati de plata:
Contributia pentru cei care participa la curs este de 1000 lei/persoana achitata in perioada
Inscrierea se face prin achitarea unui avans de 480 lei.
Oferte :
1.Early bird – achita taxa de participare pana in data de 01.05.2023 si beneficiezi de o reducere de 10% din taxa (900 lei).
2.Vino cu inca 3 prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de 50% reducere din taxa de participare la acest curs si o reducere de 30% din taxa de participare la unul din cursurile viitoare pe care le organizam incepand cu luna aprilie 2023. Reducerea este castigata exclusiv participantului si nu se poate transfera altei persoane.
3.Vino cu 7-9 prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de o participare de 100% gratuit la acest curs pentru tine sau 14% reducere de grup.
4.Vino cu 11-14 de prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de 2 locuri gratuite pentru tine si prietena ta la acest curs sau 17% reducere de grup. Oferta se aplica daca ai un grup de practica sau esti instructor de Yoga clasica/Wim Hof metod/Tao/Terapii holistice/ altele sau cunosti un instructor care are practicanti interesati de dezvoltarea lor personala.
5.Vino cu 15-20 de prieteni sincer interesati de aceste cunoasteri si beneficiezi de o reducere ( Corporate) de 21% de grup.
IMPORTANT:
Inscrierile se fac pana la data de 07.05.2023 orele 18.00.
Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa spiritualitateatantrica@gmail.com impreuna cu un numar de telefon ( preferabil cu WhatsApp) cu mențiunea – Participare Curs de practica budista. Numarul de telefon este necesar pentru o comunicare unitara si rapida a eventualelor modificari imprevizitile care tin de buna organizare a cursului.
Dupa inscrierea in baza noastra de date veti primi un mail de confirmare in maxim 24 de ore.
In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa va rugam sa asigurati prezenta unei alte persoane care sa vina pe locul pe care l-ați plătit. Suma platita NU se restituie dar se poate compensa prin participarea la un viitor eveniment ( curs, retreat).
Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila dar au unele calitati speciale si o practica spirituala consistenta si constanta, putem oferi facilitati speciale. Numarul este limitat la 2 persoane.
Conditiile de acceptare sunt foarte stricte si au legatura cu situatia speciala a participantului.
De aceasta oferta unica de valoare beneficiati o singura data, in urma unui interviu telefonic sau dupa o discutie amanuntita fata in fata purtata cu cel putin 3 zile inainte de inceperea cursului.

Accesorii : tinuta sport lejera, costum de fitness. Nu este nevoie sa aduci nimic de acasa, sala are toate dotarile necesare si ofera conditiile optime de practica.

Contact :

Telefon – 0761402020
Email: info.alchimiavietii@gmail.com

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.