Leu – Caldura, Mandrie, Bucurie

Personalitate

Cand marele leu intra pe scena, toata lumea observa. Aceasta zodie dramatica, creativa si deschisa are ca si cuvant cheie „magnetismul” pentru un motiv. Inflacarat si sigur pe sine, saramul unui leu este aproape imposibil de rezistat. Chiar daca isi petrece timpul cu familia si prietenii sau este la munca, un leu va aduce multe lucruri bune.

Calitati: Caldura, umor, mandrie, bucurie, creativitate, pasiune, generozitate.
Defecte: Aroganta, incapatanare, fixitate, centrare pe sine, lene.
Placeri: Teatrul, sa fie admirat, vacantele, distractia cu prietenii, lucrurile scumpe, culorile vii.
Neplaceri: Sa fie ignorat, sa se confrunte cu realitatea dificila, sa nu fie rege sau regina.
Repere fizice: Atitudine regala, puternic, robust, muscular.
Locul perfect: In soare! De asemenea, in orice loc au sansa de a fi creativ sau de a straluci in fata celorlalti.

Dragoste si Sex

Acesta zodie inflacarata este pasionala si gata sa dea afectiune. In privinta sexului, poti sa te astepti ca leii sa fie aventurosi, distactivi si foarte energetici. Pentru lei exista o linie clara care divide dragostea de sex. Partenerii sunt alesi pentru dorinta de a ii lasa pe lei sa conduca, sa straluceasca si sa fie independenti.

In general cauta parteneri fara inhibitii si deschisi. Chiar daca leii dau dovada de acceptare, partenerii lor trebuie sa aiba o minte cat mai asemanatoare lor. Leii sunt iubitori, amuzanti si foarte darnici celor apropiati lor.

Prieteni si Familie

De departe cel mai generos semn al zodiaculuo, leii sunt prieteni loiali si darnici. Vor face tot posibilul sa ajute, chiar daca asta le-ar da programul peste cap. Leii sunt puternici, increzatori in sine si au abiliatea de a ii face pe cei din jur sa se simte cat mai in largul lor si confortabil.

Modesti si amabili, ei iubesc sa organizeze petreceri si eveminente. Leii sunt rar singuri – sa interactioneze cu oamenii este a doua lor natura. Prietenii apropiati sunt alesi pentru abilitatea lor de a tine pasul cu energia leului, dar si cu simtul puternic de dreptate si de angajament in valorile proprii.

Cand familia este implicata, marele leu va face tot ce e posibil sa ii apere pe cei dragi. Loialitatea unui leu este pe viata. Sunt mandri sa fie alaturi de familia lor la bine si la greu.

Cariera si bani

Leii fac. „Eu vreau” este expresia cheie a acestei zodii. E multa energie impachetata in zodia leu. Astfel ei for vii tot timpul ocupati, orice s-ar intampla in jurul lor. EI sunt ambitiosi, creativi si optimisti. Pentru un leu nu e suficient sa isi faca treaba. Pentru a fi bine, trebuie ca totul sa fie facut cel mai bine posibil! Odata ce s-a angajat intr-o companie, ei fac tot ce le sta in putinta, dar cea mai buna varianta pentru un leu este ca el sa fie seful.

Carierele care ii lasa leului libertatea de a fi dramatic si de a stralucii sunt actoria si divertismentul. Alte ocupatii ar putea sa fie managementul, educatia si politica. Orice pune leul in positia de conducere va da nativilor sansa de a face ce este foarte natural pentru ei.

Leii iubesc sa fie inconjurati de lucruri scumpe. Pentru ca banii sunt atrasi de nativii lei, ei tot timpul au bani. Banii sunt facuti sa fie cheltuiti si leii chiar cheltuie. Prin natura lor generoasa, un leu va da si ultimul dolar pentru a ajuta un prieten. Ei au incredere ca vor avea bani si chiar asa este. Pentru un leu nu e niciodata vorba de lipsa de munca. De fapt, ei chiar au cerere mai mare decat ar putea sa faca fata.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.