Luna plina in Taur – 4 Noiembrie

Luna plina in Taur va fi la apogeu Sambata, 4 Noiembrie 2017, la ora 7.23 AM. 

Sambata dimineata luna plina are loc in timp ce Soarele in Scorpion formeaza opozitie cu Luna in Taur. Aceasta luna este in mod particular mai aproape de Pamant si din acest motiv s-ar putea sa simtiti mai puternic efectele lunii.

Momentele de luna plina intotdeauna pune zodiile opuse una impotriva celeilalte, dar asta ne invita sa muncim pentru a face un echilibru intre aceste doua tipuri de energii. 

Contrastul dintre pamantean, practic, iubitor de pace, adica atribute ale zodiei Taur si emotionalitatea, puterea de transformare si profunzimea Scorpionului va ajunge la apogeu sambata dimineata. Luna in Taur vrea sa ne gasim implinirea emotionala prin lucrurile tangibile din viata, in timp ce Soarele in Scorpion ne atrage atentia catre complexitate, intangibil si mister. Luna plina lumineaza contrastul dintre forma (Taur) si transformare (Scorpion),dar si atitudinea strangatoare (Taur) si atitudinea darnica (Scorpion). Aceasta va fi o luna plina pasionala si creativa, plina de posibilitati si de momente de a invata. Relatiile intime conteaza – cum ar fi confortul si valorificarea lui, dar si sexualitatea. Luna plina este momentul culminant si promisiunea implinirii care vor aparea odata cu venirea Lunii Noi. Este un timp emotional – perfect pentru romantism, fertilitatea si relatii.

Luna plina in Taur ne aminteste de abundenta pe care deja o avem. Opozitia dintre Venus si Uranus este extrem de stransa pe perioada Lunii Pline si din moment ce Venus este planeta guvernatoare a Taurului, aceasta opozitie prinde si mai multa semnificatie. Imi amintesc ca Uranus a fost in opozitie cu Luna Noua pe data de 19 Octombrie, iar urmatoarea opozitie este similara – trebuie sa gasim un nou mod de a face lucrurile si sa ne bucuram de noi insine. Luna plina ne conecteaza cu Jupiter si armonizeaza cu Neptun, cu cat ambele planete se apropie din ce in ce mai mult de a face trigon, se pune in evidenta fertilitatea, imaginatia si magia lucrurilor pe care le realizam si a epifaniilor. Generozitatea si compasiunea cresc si increderea in sine este potentata. Facem mult mai usor sacrificii personale, mai ales pentru lucrurile in care credem.

Aceasta saptamana:

Gravitam catre oameni care ne ajuta sa crestem sau sa ne transformam in zilele de Luni si Marti. Suntem in cautarea sentimentului sentimentului de apartenta si vrem sa ne armonizam si vom incerca sa socializam si sa facem pace. Suntem deschisi la romantism si la intelegere Miercuri. In timp ce Joi relatiile noastre se pot racii putin, dar putem sa punem efortul necesar pentru a le face sa mearga bine. Totusi, Vineri este o dorinta de libertate, fara restrictiile puse de relatii, iar dovezile de independenta pot sa vina impreuna cu o atitudine puternica. Ziua de Sambata va aduce incertitudine, dar tindem sa uita de momentele grele ale vietii si lasam visele sa ne acapareze. Trebuie sa fim atenti la perceptiile distorsionate pe care sa le avem asupra oamenilor sau chiar si asupra sentimentelor proprii.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.