De doua ori pe an Soarele se aliniaza si ne da ore egale intre noapte si zi. Asta se mai numeste si echinoctiu, iar aliniere intre cele doua tipuri de energii are loc azi, 20 Martie.

Echinoctiul din Martie, sau cel de primavara, reprezinta armonie si deschidere. Prin a avea ore egale intre zi si noapte, ne este reamintita importanta armoniei si al echilibrului si in propriile noastre vieti. De asemenea, evenimentul de azi este si inceputul unui nou anotimp care vine cu energia prospetimii.

Schimbarea energiilor este cel mai bine observata in natura. Totul incepe sa infloreasca si incepe sa prinda culoare, iar ziua se mareste. Acest schimb incepe un nou ciclu chiar si din punct de vedere astrologic, deoarece soarele se muta in zodia Berbecului. Iar enerxia acestei zodii inseamna chiar noi inceputuri, ajutandu-ne sa gasim o nou directie spre care sa ne indreptam.

Este momentul perfect pentru a planta, pentru a incepe noi proiecte, pentru a actiona si de a ne face cunoscuti. Poti sa devi responsabili si sa iei viata in piept si sa incepi sa dai la o parte lucrurile care te tin pe loc.

Orice s-ar fi intamplat anul trecut, este cel mai important sa aveti o imagine de ansanblu si sa luati in considerare atat partile pozitive cat si pe cele negative pentru a invata cu adevarat din acele experiente.

Sub energiile noului an trebuie sa ne imprietenim cu lucrurile pe care nu le acceptam si care nu de sau siguranta. Aceasta sunt lectii importante pe care trebuie sa le invatam pentru a vedea cu adevarat schimbarea pe care o dorim.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.