Numerologia anului 2018 : Armonia dintre „eu” si „noi”

Ce spun numerele despre anul 2018? Anul care va incerca sa gaseasca un nou echilibru intre indivitualitate si parteneriat. 

In numerologie, fiecarui an i se aduna numerele, rezultatul fiind un o singura cifra care detine o vibratie energetica unica. Simtim aceasta energie care ne conduce destinul in mod paradoxal – individual, dar si impreuna.

Ce este un an universal? 

Inseamna ca toti oamenii de pe planeta experimenteaza energia unui anunit numar pe intreaga perioada de 365 de zile.

Calculul in sine este doar o abunare simpla:

2018=2+0+1+8=11

11 este un numar maestru in numerologie, deci este important de tinut minte asta. Dar poti reduce numarul la 2.

1+1=2

Numarul universal 11/2: Parteneriate si indivitualitate

Pregateste-te pentru multe experiente spirituale acest an. Din punct de vedere al energiei, toate lucrurile si situatiile de anul asta ne vor face sa privim mai mult in interior si ne constinetizam si sa intelegem cine suntem cu adevarat. Numarul 11 ne obliga sa evoluam si sa crestem. De obicei, acest proces va fi catalizat de drama – evenimente extreme sau situatii intense.

Energia de baza a acestui an este totusi numarul 2. Astfel, fara numar 11, anul va fi unul mai de graba incet si care va va construi rabdarea. Energia aceasta ofera incetiniri si cateva flustrari pe alocuri. Dar toate acestea sunt pentru a ne aminti ca trebuie sa ne focalizam si pe cei din jurul nostru. Este exact inversul fata de anul trecut a carui numar universal era 1, iar asta ne punea pe noi si nevoile noastre in centrul atentiei.

De asemenea, numarul universal 2 reprezinta iubirea, emotiile si relatiile. Energia acestui numar muta reflectoarele de pe cuvantul „eu” pe cuvantul „noi” si pe ce anume inseamna parteneriatele pe tine. Energia lui 2 ne cere sa luam lucrurile mai incet, sa devenim mai sociali si sa ne intelegem mai bine emotiile.

11 este numarul spritualitatii. Chiar si simbolistic vorbind, 11 seamana cu o poarta care este dedicata evolutiei. Energia acesta ofera vindecare in planuri foarte profunde ale fiintei, chiar daca procesul nu se va vedea in afara. Este vorba de o schimbare de perspectiva in interiorul nostru. Anul acesta, mai mult ca oricand, ne putem folosi creativitatea si lucrurile pe care le stim pentru a ajuta oamenii din jurul nostru si societatea.

Oportunitati ale anului 11/2

Echilibru intre autonomie si parteneria: Acest an continua sa ne impinga catre putere, sa ne exprimam individualitatea si sa obtinem o independenta sanataosa, nu imatura. Si trebuie sa facem toate acestea in timp ce colaboram si cu alti oameni.

Gaseste oameni care te inteleg: Detasaza-te de oamenii care te consuma si investeste in relatiile care te inspira sa fii tu insuti.

Echilibru intre masculin si feminin: Iti dau batai de cap alegerea intre umanitate si „eu”? A include sau a exclude? 2 este arhetipul energiei emotiilor, al feminitatii, in timp ce 1 reprezinta energia cerebrala, masculina. Anul acesta este despre dualitate, iar noi trebuie sa gasim echilibru, calea de mijloc.

Provocari ale anului 11/2

Fi tolerant: Numarul 11 poate sa aduca si stari de anxietate si stres. Stiind asta, putem sa fim mai buni si intelegatori unii cu altii. Aminteste-ti ca toti simtim stresul, nu doar tu.

Imbratisaza lectiile pe care ti le dau conflictele: Numarul 2 ne invata iubirea, rabdarea si diplomatia. Dar cum invatam unele dintre cele mai importante lectii? Uneori prin conflict. Intr-un ciclu ghidat de numarul 2, ne putem gasi de multe ori in situatia in care este necesar detasarea emotionala. Acesta este anul in care trebuie sa accepti si parerile si viziunile celorlalti, chiar daca nu este placut pe moment. Trebuie sa vezi toate laturile unei situatii pentru a formula cele mai bune rezolvari si decizii.

Fi modest: Numarul 11 ne duce intr-un maraton de schimbari anul acesta, nu doar o alergare rapida. Pentru asta trebuie sa ne antrenam, sa devenim mai flexibili si sa acceptam toate lectiile oricat de dificile ar fi ele. Daca te grabesti in orice vei descoperii rapid ca ai si ramas fara energie. Numerele maestu, cum e 11, ne invata umilinta si modestia. Trebuie sa ne obisnuim sa vedem peste ego si sa ne conectam cu suflelul pentru a trece cu lectiile invatate de anul acesta.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.