Pesti – Intuitivi, Empatici, Artistici

Personalitate

„Intelegerea” este cuvantul cheie pentru acesta zodie blanda si afectiva. Firi prietenoase si care ii accepta pe cei din jurul lor, nativii pesti se gasesc adesea in compania a unor personalitati diferite. Dorinta de a darui din punct de vedere afectiv le aduce o aura de empatie. Putin probabil sa fie lideri, prezenta acestui semn zodiacal este outernica si vibranta in orice domeniu se implica.

Calitati: Intuitivi, empatici, artistici, blanzi, intelepti.
Defecte: Pot sa fie victime sau martiri, fricosi, mult prea increzatori, tristi, dorinta de a evada din realitate.
Placeri: Teme spirituale, timp petrecut singuri, medii vizuale, somnul, romantismul, muzica, inotul.
Neplaceri: Persoanele care „le stiu pe toate”, amintirile din trecut, sa fie criticati, cruzimea sub orice forma.
Repere fizice: Constructie delicata unori fragila sau medie. Fata arata usor emotiile.
Locul potrivit: Pe sau langa apa, mai ales mare sau ocean. In sala de cinema.

Dragoste si Sex

Inima unui nativ pesti este plina de romantism. Iubitor, delicatr si  foarte darnic, acest semn pune mare pret pe intimitate. Sunt iubiti pasionali care au nevoie sa simta o conectiune reala cu parteneii lor. Relatiile scurte sau superficiale nu se potrivesc deloc bine cu pestii.

In relatii, ei sunt extrem de loiali si foarte indragostiti. Le place sa dea cadouri si ca faca persoana iubita sa se simta speciala. Nimic nu e suficient de bun pentru persoana iubita de un nativ peste!

Prieteni si Familie

Pestii sunt cei mai buni prieteni pe care ii poti avea. De fapt, adesea pun nevoiele prietenilor lor mai presus decat nevoile proprii. Pentru ca sunt loiali, delicati si empatici, nimic nu poate sa stea in calea lor. Mici sau mari, provocari ale familie sau ale prietenilor, nativi pesti vor fi acolo si vor face tot ce pot ca lucrurile sa mearga bine. Profund intuitivi, pestii pot sa simta cand ceva nu merge bine cu mult inainte se a aparea problema.

Pestii sunt expresivi prin natura lor si nu ezita sa ii spuna celor din jurul loc ce simt. Nu e surprinzator pentru un peste sa scrie un cantec pentru o persoana sau sa cumpere un cadou cordial si semnificativ. Le place sa fie deschisi. Comunicarea cu cei pe care ii iubesc este cea mai importanta.

Cariera si Bani

Intuitivi si adesea visatori, pestii se simt confortabili in posturi care ii lasa sa isi foloseasca natura creativa mai ales pentru scopuri umanitare. Cateva cariere bune pentru acest semn sunt cea de avocat, cea de arhotect, de veterinar, de muzician, de sociolog sau de designer de jocuri. Fraza cheie a acestui semn zodiacal este „eu cred”. Este important pentru pesti sa creada mult in ceea ce fac.

Inspirati de nevoia de a face o diferenta in viata celorlalti, pestii sunt foarte caritabili si de multe ori merg pana in panzele albe daca asta le cere datoria. Sunt sensibili, foarte milosi, muncitori, delicati si de incredere, acest tip de personalitate chiar stie cum sa ajunga la inima problemei. Pot foarte usor sa gasesca solutii.

In mare parte, pentru pesti banii nu au mare importanta. Ei pun mai multa valoare pe propriile vise sau scopuri si nu pe bani. Totusi, deoarece face parte din a face ca visele lor sa devina realitare, natinii pesti se vor asigura ca au banii necesari. Unoeri ei pot sa fie duali din punce de vedere a cheltuielilor – pot sa cheltuiasca, cheltuiasca, cheltuiasca sau pot sa fie foarte atenti si ma de graba sa stranga banii. Dar, in final intotdeauna vor avea suficient pentru a face tot ce isi propun.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.