Previziuni astrologice Decembrie 2017

Luna noua a fost pe 18 Noiembrie in Scorpion si va influenta primele doua saptamani din luna Decembrie.

Suntem incurajati sa mergem iesim din zona de confort si sa incercam moduri noi de a trai si de a ne dezvolta. Este timpul sa aruncam o privire asupra lucrurile carora nu le-am dat mare importanta pana acum sau pe care le-am ascuns sub covor. Ar fi bine sa ne facem timp sau sa ne amintim sa intelegem motivele celorlalti si sa luam in considerare nevoia de intimitate, sa iertam si sa cautam semnificatiile mai profunde din jurul nostru. Putem sa folosim aceste saptamani sa ne focalizam si sa dezvoltam proiecte sau relatii speciale care vor aduce sens si profunzime in viata noastra.

Jupiter din Scorpion formeaza trigon cu trigon cu Neptun pe 2 Decembrie pentru prima oara din cele trei , ultimul trigon aflandu-se in August 2018.

Scopurile sau impulsurile idealiste si umanitare vor iesi la suprafata acum. Noi conexiuni cu cei din jur vor aparea dintr-un cadru cu care nu suntem obisnuiti. Ne vom marii orizontul mintii prin lucruri neobisnuite si experiente diferite vor face parte din imagine. Generozitatea si compasiunea vor creste si credinta vor creste. Vom face sacrificii personale pentru lucrurile in care credem cu adevarat.

Luna plina va fi pe data de 3 Decembrie in Gemeni si va aduce constientizare care va parea mai de graba urgenta – de tipul „trebuie sa stii ca…”.

Ne va ajuta sa comunicam mesaje importante sau sa facem anunturi. Calatoriile si comunicarea vor fi puse in luminare reflectoarelor.  Mercur, guvernatorul zodiei Gemeni, este retrograd si aliniat cu Saturn in momentul Lunii pline. Iar Luna este este in cuadratura cu Neptun, complicand lucrurile. Putem sa ne intoarcem la probleme mai vechi, privindu-le de data asta cu ochi mai critici. E important sa ne amintim ca uneori nu detinem toata povestea, iar foarte multe ori putem sa fim dezinformati.

Mercur este retrograd de pe data de 3 Decembrie, cu foarte putin inainte de Luna plina, dar isi reia cursul normal pe data de 22 Decembrie.

Este momentul sa luam in considerare visele pe care vrem sa le facem realitate. De altfel, e un moment perfect pentru a invata, a scrie sau sa ne ocupam de un interes personal. Modul direct a lui Mercur in Sagetator este amplificat fiind necesar sa fim mai atenti la modul in care sa vorbim si la cuvintele pe care le alegem. Sansele sa fim neintelesi si sa trecem peste termenele limite sau programarile vor fi mai mari decat de obicei, cu atat mai mult din cauza ciclului lui Mercur retrograd.

O Luna noua energizeaza zodia Sagetator pe 18 Decembrie, aliniat cu Venus si formand un trigon pentru Uranus.

Aceasta Luna noua trezeste spiritul de aventura in noi toti, dar mai ales pentru cei nascuti in zodii de foc. Acesta faza a Lunii ne da oportunitatea sa ne focalizam pe scopurile care ne vor marii intelegerea si constintizarea, dandu-ne curaj sa ne expansionam orizontul si a de castiga mai multa incredere si optimism prin prisma noi perspective. Cu aceasta energie a Sagetatorului putem gasi noi moduri de a transcende detaliile din viata de zi cu zi si de a hrani credinta, speranta si viziunea.

Saturn schimba semnul intre 19 si 20 Decembrie, intrand in Capricorn unde va ramane pana in anul 2020. Este timpul sa fim mai responsabii, structurati si disciplinati.

Pe data de 22 Decembrie primul dintre cele trei cuadraturi perfecte dintre Jupiter si Saturn va avea loc.

Acesta este un aspect minor, dar si aici intalnim cateva provocari. Cand ne gandim la in termeni mari sau daca dorim sa ne expandam, ne confruntam obstacolele sau suntem fortati sa ne confruntam cu realitatea. Unele restructurari vor avea loc in viata noastra, iar scopul afacerilor noastre vor fi puse in ordine. Putem sa ne pregatim pentru noi obstacole. Nu exista nici o solutie rapida acum – trebuie sa muncim din greu pentru a vedea un progres bun. Este cel mai bine sa aduci prospetime vechilor planuri mai de graba decat sa iti faci planuri noi. Ai grija sa nu exagerezi si sa extinzi prea mult planurile, altfel ar putea sa conduca la frustrare.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.