Claudia Cretu

Terapeut & Instructor ThetaHealing
Claudia Cretu

Buna, ma numesc Claudia Cretu si ca terapeut al Institului International Theta Healing Think of Knowledge  am acreditari in cursurile Baza, Avansat, Sapare Profunda, Manifestare si Abundenta, Eu si relatia cu partenerul, Jocul Vietii, Anatomie intuitiva si ADN3. Iar ca instructor am realizat cursurile Baza si Avansat. Practic yoga de 25 de ani, radiestezie  timp de 3 ani, terapie cu boluri tibetane,

Fiindca autocunoasterea face sa ii descoperim mai bine pe ceilalti prin intuitie directa, thetahealing m-a atras intr-o perioada a vietii mele in care am ajuns la o criza interioara si trebuia sa ma autoevaluez  la maximum si sa imi restructurez viata dupa o trezire puternica a sufletului, care a inflorit brusc dupa aceea. Trairi interioare devenisera mult mai intense fara motive certe exterioare. Mai intai totul a fost in interior ca apoi sa iasa la suprafata in viata mea, cu schimbari majore.
Prin tehnica Theta Healing, revelarea  ceea ce este in propriul subconstient a devenit pentru mine o fascinatie prin care descopeream noi universuri si noi valente ale vietii pe care nu prea o traisem. Dupa trezirea sufletului am inceput sa scriu poezii si sa fiu inspirata de Dumnezeu iar prin ele sa fiu ghidata de fapt prin sincronicitati care duceau pas cu pas la intelegeri profunde ce apareau dupa meditatii indelungi cu mine insami.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.