Eugen Mirtz

Instructor Yoga
Eugen Mirtz

A inceput studiul si practica Yoga in 1977 sub indrumarea lui Vergiliu Neculau (profesor, autodidact, cunoscator al limbrii sanscrite si a mai multor forme de Yoga, prieten cu Mircea Eliade). A urmat cursurile Facultatii de Electronica si Telecomunicatii la Institutul Politehnic Bucuresti intre 1981 si 1986 unde a facut studii si cercetari in domeniul biocampului energetic uman (aura bioenergetica) cu aparatura de constructie proprie, realizand lucrarea de diploma in acelasi domeniu (cu studiu privind efectele tehnicilor Yoga asupra aurei). A sustinut cursuri de yoga atat in tara, cat si in strainatate (Danemarca si Austria) pentru grupuri de pana la 300 de persoane simultan.

A participat la numeroase conferinte, sesiuni de comunicare, simpozioane, emisiuni radio si TV. Printre nenumaratele emisiuni si talk-showuri televizate se numara aproape 200 de emisiuni la care a participat in calitate de invitat la 360 de grade de la B1 TV.

A absolvit facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, la cursuri de zi, in sistemul vechi, de 4 ani, si aici a demarat un proiect unic legat de intrepatrunderea benefica si armonioasa dintre yoga straveche si psihologia moderna.