Puterea energiei sexuale feminine

Sexualitatea este o parte integranta a umanitatii noastre, nu este doar despre capacitatea sau dorinta de a avea relatii sexuale cu o alta fiinta umana, nici numai despre procesul de procreare si nici nu doar pentru a crea stari de excitare intense ce dureaza numai cateva momente.

Energia noastra sexuala este forta noastra de viata – este pulsul energiei extatice deplasandu-se prin corpurile noastre pe tot parcursul vietii noastre, sprijinind sanatatea, creativitatea si longevitatea.
Corpurile noastre creaza hormonii sexuali nu doar pentru dorintele erotice sau potentialul de sarcina, acestia sunt hormoni de sanatate, esentiali pentru buna functionare a organismelor noastre, pentru prevenirea bolilor si prelungirea vietii.
Este in natura sexualitatii noastre sa creeze viata, sa stimuleze cresterea, atractia si sa creeze impulsul ca rasa umana sa evolueze.

Este forta senzualitatii sacre ce merita sa fie cu adevarat onorata, sarbatorita si protejata.
Suntem conceputi si nascuti in aceste corpuri, datorita sexualitatii, iar natura sexualitatii noastre ne influenteaza pe tot parcursul vietii. Nou-nascutii sunt imbracati imediat in haine ce ii disting pe categorii de gen, in functie de organele sexuale ale fiecaruia. Genul nostru – un semn vizibil al naturii noastre sexuale ca fiinte umane – influenteaza nu numai imbracamintea, ci si jucariile, cartile, jocurile care ne sunt prezentate inca de mici, precum si ceea ce suntem invatati in familie, scoli, religii, mass-media si societate.

Din cauza puterii interioare a sexualitatii noastre, aceasta este vazuta ca o amenintare, iar cultura noastra lucreaza pentru a controla expresia sexualitatii din momentul nasterii noastre, pana la sfarsit, pentru a suprima capacitatea noastra de a avea acces complet la sursa noastra personala de putere.
In contextul zilelor noastre este o mare provocare sa ne imbratisam si sa ne onoram sexualitatea asa cum ne-am dori, avand in vedere agresivitatea si violenta sexuala dintre genuri provocata de cultura si de societate.
Abuzurile sexuale, violenta, violul ar trebui abordate ca o extrema si deosebita ingrijorare pentru insasi natura culturii noastre umane – este un razboi cu esenta noastra de viata cu repercursiuni alarmante.

Sexualitatea feminina este o incredibila forta generatoare de placere cu un potential foarte mare.

sexualitatea Femeile sunt capabile sa experimenteze orgasme multiple si extinse, sa intretina relatii sexuale generatoare de placere dincolo de reproducere, si, de asemenea, sa experimenteze orgasmul stimulat si de alte parti ale corpului in afara de clitoris si vagin, incluzand mintea si respiratia.
Sexualitatea noastra nu este legata in mod exclusiv de reproducere. Toate mamifere au cicluri de fertilitate sezoniere, in cazul animalelor sunt numite calduri, iar in cazul femeilor ciclu menstrual, insa, animalele au parte de activitate sexuala mai ales in perioadele de calduri.

Femeile sunt reprezentative pentru puterea uimitoare a sexualitatii umane, ca o sursa de placere, bucurie, fericire, sanatate, creativitate, bunastare si conexiune sexuala.
Ne bucuram de conexiunea sexuala in orice moment chiar daca este fertila sau nu si experimentam orgasmul separat de conceptie. Desi orgasmul (mai ales cel masculin) a fost legat de ideea de ejaculare si, implicit, de reproducere, placerea orgasmului este autonoma fata de aceasta si are un potential nelimitat.
Placerea si sexualitatea au un scop si o putere foarte mare, fiind ceea ce ne ajuta sa experimentam niveluri mai profunde de relaxare, senzualitate, deschidere, vindecare, bucurie si fericire si, de asemenea, ceea ce sustine starea noastra generala de bunastare, fluiditate, starea de spirit, productivitatea, longevitatea si rezilienta in viata. Placerea noastra sexuala este un centru de putere care genereaza starea de bine si poate fi cultivat pentru a maximiza sanatatea, creativitatea si succesul.
Femeile au cultivat aceasta sursa de energie sexuala in starea de bine inca din cele mai vechi timpuri, prin practici de vindecare placute si naturale, precum scaldatul sacru, dansurile senzuale, masajul de relaxare, arta afrodisiacelor si artele feminine.

Hraniti-va corpul! Descoperiti ceea ce va aduce placere si rasfatati-va.
Pentru a prospera in aceasta lume, pentru a avea grija si de ceilalti, pentru a avea relatii benefice cu altii, dar si pentru a avea energia de a ne urma visele pana la capat, inainte de toate trebuie sa avem grija de noi insine pentru a avea energia de a sustine spiritul.

Ce practici de auto-ingrijire va plac, va rasfata si va desfata simturile?

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.