Rac – Compasiune, Sensibilitate, Tenacitate

Personalitate

Puternic intuitiv si sentimenta, Racul poate sa ridice cele mai multe provocari cand vine vorba sa ii cunosti cu adevarat. Emotiile sunt foarte puternice pentru acest semn. Pentru ei nimic nu e mai important decat familia si casa. Intelegatori si empatici, nativii rac sunt foarte legati de cei din jurul lor. Devotiunea este cuvantul cheie pentru acest semn, facandu-i oameni sensibili in cel mai frumos mod.

Calitati: Compasiune, sensibilitate emotionala, potectivitate mare asupra celor dragi, tenacitate.
Defecte: Manipulare, conflict indirect, se agata de trecut, nesiguranta.
Placeri: relaxare langa apa, arta, hobbiuri pe care le poti face acasa, o masa buna cu prietenii, sa ii ajute pe cei dragi.
Neplaceri: Necunoscutii, revelarea lucrurilor din viata personala, orice critica adusa mamei.
Repere fizice: Constructie medie, fata rotunda, sani proeminenti, tendinta de a conduce.
Locul perfect: Racii se vor simtii cel mai bine acasa, aproape de familie, lucruri familiare si prieteni apropiati.

Dragoste si Sex

„Eu simt” este expresia cheie pentru raci si asta este foarte evident in privinta iubirii. Blanzi si delicati, nativii rac isi vor arata latura sensibila fata de persoana iubita fara sa se gandeasca. Ei iubesc fara sa puna presiune si isi vor alege un partener care sa ii inteleaga cat de mult este posibil.

Partenerii superficiali sau mult prea ambitiosi nu sunt potriviti. Racul va dorii pe cineva la fel de intuitiv. Ei sunt iubiti devotati, adora copii si casatoria.

Prieteni si Familie

Traditionali si materni, racii sunt parinti excelenti. De fapt, toate aspectele care tin de familie stau pe primul loc pentru acest semn. Asta poate fi observata in casele lor si in dedicatia pe care o arata fata de ele. Nativii rac adesea omit voit conflicte de personalitate cand vine vorba de familie din motivul ca sunt persoane dragi si apropiate. Orice ar trebui sa fie facut, poti conta pe un nativ rac din familie sa faca tot posibilul. Eu sunt profund sentimentali si sunt atenti sa pastreze albumele de familie sau diferite obiecte cu importanta sentimentala intacte. Sa povesteasca despre trecut copiilor este o activitate favorita a acestei zodii.

Cand vine vorba de prietenie, racii sunt foarte de ajutor. Aproape intotdeauna vor sa intinda o mana de ajutor, iar asta nu va intra in conflict cu obligatiile familiei. Prietenii sunt foarte indragiti si de cele mai multe ori, le seamana mult nativilor rac. Pentru ca racii prefera mai mult sa stea acasa decat sa iasa, prietenilor le place sa viziteze si sa joace jocuri de societate sau sa ia masa impreuna. Chiar daca sunt foarte intuitivi, personalitate lor mai mult centrata pe inima si emotii decat pe cap ii face sa fie foarte intelegatori, dar uneori ii face si mai greu de inteles. Numai timpul poate schimba asta!

Cariera si Bani

Racii pot sa fie la fel de tenace precum sunt sensibili. Cand trebuie sa munceasca, isi sufleca manecile si se apuca de treaba. Ei stralucesc cand sunt in functii in care trebuie sa aiba grija sau sa ajute si asta ii face sa fie cei mai buni asistenti medicali. Alte cariere sunt menajera, gradinar si jurnalist. Dragostea racilor fata de tara lor ii face sa fie foarte buni politicieni. Nevoia de a aduce o schimbare, oricat de mica, este esentiala pentru acest semn, astfel ei pot sa fie impliniti.

Siguranta este cea mai importanta pentru nativii rac si la fel si cu banii. Le este usor sa faca bani si de cele mai multe ori ii pun de-o parte. Racilor nu le place sa cheltuiasca, de fapt ei chiar ar investii o suma mica doar pentru a castiga mai mult. Multi ravi vad banii ca fiind simbolul statutului lor social si asta ii inspira sa stranga cat mai mult cu putinta. Racii sunt descurcareti si isi administreaza timpul si banii foarte bine.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.