Relatiile romantice si Venus in elemente

Ajuta sa iei in considerare elementul zodiei in care se afla Venus in harta natala a unei persoane. Asta poate da detalii importande despre cum vede respectiva persoana dragostea si relatiile.

Cele 12 zodii sunt grupate in patru elemente – foc, pamant, aer, apa – fiecare reprezentand diferitele moduri in care poti vedea viata. Sunt cate trei semne in fiecare element: zodiile de foc sunt Berbec, Leu, Sagetator; zodiile de aer sunt Gemeni, Balanta, Varsator; zodiile de pamant sunt Taur, Fecioara, Capricorn; zodiile de apa sunt Rac, Scorpion si Pesti.

Venus reprezinta, printre alte lucruri, cum primesc si dau oamenii iubire. Poate chiar mai important, pozitia lui Venus poate sa arate perceptia persoane despre relatii si afectiune. Iar venus intr-un anumit element poate sa arate un stil particular sau o anumita orientare.

De exemplu, chiar daca modurile dramatice de a arata afectiunea poate sa uimeasca in mod placut pe cineva cu Venus in Foc, poate sa nu fie vazut bine de cineva cu Venus in Aer. In mod similar, un nativ cu Venus in Aer poate sa gaseasca usor sa mentina o relatie la distanta fata de cineva cu Venus in Pamant care are nevoie de prezenta fizica a persoanei iubite.

 Venus in Foc

Oamenii cu Venus in Foc (adica in Berbec, Leu sau Sagetator) au o viziune idealista si adesea centrata pe sine a relatiilor si a iubirii. Uneori ei pot sa uite de dorintele sau visele partenerilor lor. Nativii cu Venus in Foc adesea au tot felul de idei despre relatia lor si se astept ca partenerii sa ii urmeze orice ar fi. Daca nu se intampla asta, ei vor fi dezamagiti. Ei tind sa se considere oameni calzi si pasionali si chiar asa sunt. Dar poate sa fie dificil sa ii convingi ca sunt si putin egoisti uneori. Venus in Foc trebuie adesea sa aduce ceva nou in relatia lor, ceea ce poate sa fie uneori obositor pentru persoanele care prefera o relatie mai „lina”.

Venus in Pamant

Oamenii cu acest aspect in harta natala tind sa aprecieze relatiile solide, de lunga durata si de incredere. Chiar daca sunt foarte atenti inainte de a intra intr-o relatie, imediat ce se decid, pot sa ramana stabili in acest angajament. Nativii cu Venus in Pamant se simt cel mai iubiti atunci cand partenerul aduce dovezi fizice – cadouri tangibile. Ei muncesc din greu pentru a face relatia sa functioneze din punct de vedere practic. In cazul in care elementul Apa nu este dominant in astrograma, ei au o atitudine mai de graba impersonala si foarte practica, chiar conservativa in privinta relatiilor. Le place ca partenerul lor sa fie prezent tot timpul.

Venus in Aer

Cei cu Venus in Aer considera comunicarea ingredientul cheie al relatiilor. Acest nativi vor raspunde cel mai bine la expreimare verbala a interesului si al afectiunii. Impartasirea de ganduri este o parte esentiala a relatiei pentru Venus in Aer. Se vor simtii alungati de partenerii care nu comunica. Uneori, acesti nativi sunt interesati de dovezi „superficiale” de dragoste – cum ar fi cuvintele potrivite in momentul potrivit. In contrast cu Venus in Pamant, cei cu Venus in Aer nu au nevoie de cadouri sau alte astfel de gesturi de afectiune. Cei cu acest aspect astrologic prefera si cer independenta si spatiu de la relatie. Sunt indivizi jucausi si uneori le place sa flirteze, promitand mai mult decat pot sa dea.

Venus in Apa

Acesti nativi sunt cei mai receptivi la exprimarea emotiilor. Chiar daca sunt foarte atenti cand cunosc pe cineva nou, imediat ce se angajaza intr-o relatie, ei devin hranitori si grijulii. Cei cu Venus in Apa doresc sa „devina unul” cu partenerii lor si considera exprimarea verbala a iubirii superficiala, fiind chiar uimiti daca li se cere sa faca asta. Unii oameni pot sa nu reuseasca sa ii inteleaga pe cei cu acest aspect astrologic, mai ales pentru sensibilitatea lor foarte mare. Nativii pot sa gaseasca dificil sa isi adapteze sentimentele pentru nevoile si dorintele partenerului. aceasta fiind aria de care ei se simt cei mai mandri. Oamenii cu Venus in Aer sau in Foc se pot simtii amenintati de lipsa de comunicare, aceasta fiind o zona in care pot aparea conflicte.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.