Ritual de Lună Plină în Taur: Ghid pentru Femei – Echilibru și Transformare

Ritual Luna Plina in Taur la Studioul de Yoga Alchimia VietiiRitual de Lună Plină în Taur – Când cerul se iluminează de către această Luna Plină în Taur, o energie magică străbate Universul. Această energie este specială, întrucât vine cu un cadou pentru femei. E un moment în care forța, grația divină și înțelepciunea formează împreună un dans cosmic, iar femeile sunt invitate să se alăture acestui dans divin.

Stabilitate și Încredere

Taurul, un semn de pământ, aduce cu el o stabilitate puternică și o încredere calmă. Sub influența Lunii Pline în Taur, femeile pot simți o conexiune profundă cu această stabilitate. E un moment perfect pentru a-ți reevalua bazele, fie că este vorba despre carieră, relații sau dezvoltare personală.

Reînnoire și Abundență

Taurul este, de asemenea, legat de abundență și frumusețe. Sub influența acestei Luni Pline, femeile pot simți o energie de reînnoire în viața lor, ca și cum pământul începe să înflorească din nou după iarnă. Abundența și posibilitățile par să curgă într-un mod mai concret.

Explorarea Senzualității

În Taur, senzualitatea devine un cântec subtil. Acest semn guvernează simțurile și plăcerea de a simți. Sub lumina Lunii Pline în Taur, femeile sunt încurajate să exploreze și să îmbrățișeze partea lor senzuală. Este momentul să redescoperi plăcerea în mici gesturi, în arome, în atingerea altora și în bucuria de a fi în corpul tău.

Vindecarea și Eliberarea

Luna Plină în Taur poate dezvălui și cauzele spirituale ale bolilor. Aceasta este o perioadă propice pentru meditație și introspecție, pentru a înțelege cum suferințele noastre se pot vindeca. E timpul să lăsăm trecutul să se elibereze și să deschidem ușa spre vindecare.

Cum Putem Aborda Această Energie cu Înțelepciune

Această energie specială poate fi îmbrățișată cu înțelepciune. Prin practica meditației, a tehnicilor de yoga și explorarea sinelui, femeile pot să se conecteze profund cu această forță magică a Lunii Pline în Taur.

Luna Plină în Taur este un moment de binecuvântare pentru femei. Este un moment de echilibru, încredere, reînnoire și explorare senzuală. Prin conectarea cu această energie, femeile pot găsi vindecare și eliberare și pot începe o călătorie magică de evoluție personală.

În această toamnă, nu uitați să priviți cerul și să vă conectați cu forța și înțelepciunea Lunii Pline în Taur. Aceasta este o ocazie unică de a vă transforma viața într-un mod minunat și plin de înțelepciune.

Călătoria voastră spre autodescoperire și evoluție personală poate începe chiar acum, sub lumina acestei Luni Pline speciale. Bucurați-vă de darurile pe care le aduce și lăsați-vă să vă transforme în moduri miraculoase.

Doriți să explorați mai mult? Vă așteptăm la Studioul de Yoga Alchimia Vieții pentru o experiență unică.

Detaliile Evenimentului – Ritual de Lună Plină în Taur
Data și ora: sâmbătă, 28 octombrie 2023, de la orele 20.00.
Locația: Alchimia Vieții, Strada Făgetului nr. 5, sector 4, București (între Stația de Metrou Eroii Revoluției si Piața Progresul).
Participanți: Evenimentul este dedicat exclusiv femeilor.
Tinuta obligatorie: ALB.
Cost: 100 lei. Pentru abonatele cursurilor Alchimiei Vietii se aplică reduceri!

 

Aici regăsiți pagina de Facebook a ritualului.

Emiteți dorințele voastre sub această Lună Plină magică și urmăriți cum se transformă în realitate!

Pentru mai multe informații și pentru a vă rezerva locul, vă rugăm să ne contactați la 0761 40 20 20.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.