Sagetator – Entuziast, Filozofic, Idealist

Personalitate

Curios si energetic, sagetatorul este calatorul zodiacului. Ei sunt filozofi, vad lumea cu mintile deschise si asta ii motiveaza sa caute in lung si-n lat intelesul vietii. Extraverti, optimisti si entiziasti, poate sa fie imposibil sa opresti un sagetator. Ei iubesc schimbarea. De fapt, schimbarea este esentiala pentru ca nativii zodie sa se simta perfect.

Calitati: Bun simt al umorului, idealisti, generosi.
Defecte: Vor spune orice le trece prin cap, chiar si intr-un mediu diplomatic, promit mai mult decat pot sa faca, pot sa fie nerabdatori pana la punctul de a fi obraznici.
Placeri: Calatoria, sa fie afara, libertatea, filozofia.
Neplaceri: Detaliile, sa fie contransi, teorii care nu au sens, oamenii lipiciosi.
Repere fizice: Deschisi si interesati. In general sunt inalti, picioare puternice. Poarta haine confortabile, nu ne-a aparat la moda. Femeile au o atitudine mai „baietoasa”.
Locul perfect: Afara, in miscare!

Dragoste si Sex

Sagetatorii sunt jucausi si iubesc sa se distreze cu partenerii lor. Pasionati, expresivi si gata sa incerce orice, partenerii lor trebuie sa fie la fel de deschisi. Intre sex si dragoste este o linie foarte fina pentru nativii acestei zodii. Iubirea lor pentru schimbare si varietate este foarte diferita pe acest plan al vietii lor.

Cand vine vorba de iubire, lucrurile stau total altfel. Odata luat, un sagetator este loial, serios si devotat. Partenerii lor trebuie sa fie intelectuali, sensibili si expresivi. Expresia cheie a acestei zodii este „eu inteleg”, iar intelegerea este in lucru foarte important care trebuie sa fie reciproc intr-o relatie.

Familie si prieteni

Fie ca este o conversatie interesanta, fie ca e o plimbare pe munte, sa te astepti ca acesta zodie e inconjurata de prieteni. Sagetatorii sunt foarte distractivi si amuzanti. Iubesc sa rada si ca toti din jurul lor sa se simta bine. Sagetatorii isi fac prieteni pe tot globul, placandu-le sa inteleaga cum traiesc alti oameni si alte culturi.

Ei sunt generosi si nu poarta pica. Oricine poate sa stea si sa vorbeasca despre lucrurile mai profunde din viata este pe placul sagetatorului. Isi fac prieteni usor si reusesc sa pastreze aceste relatii pentru foarte mult timp.

Cand vine vorba de familie, sagetatorul este dedicat si vrea sa faca orice ii sta in putinta. Libertatea si independenta sunt extrem de importante pentru ei. Iar daca aceste nevoi ale sagetatorului nu sunt incalcate, atunci toate relatiile merg perfect.

Cariera si Bani

„Vizualizarea” este cuvantul potrivit pentru sagetator. Cand ei isi vizualizeaza mental ca pot sa faca ceva sau o noua posibilitate, vor face tot ce se poate sa faca viziunea lor sa devina realitate. Directi, nu spun intotdeauna ce anume vor si de cele mai multe ori stiu exact ce sa spuna intr-o anumita situatie.  Pot sa fie agenti de vanzare perfecti si e si mai bine daca pot sa si calatoreasca. Cand sagetatorul intelege care este imaginea de ansamblu, muncesc zi si noapte ca sa ajunga la scopul setat.

Sarcini variate si atmosfera dinamica sunt favoritele nativilor sagetator. Carierele de agent de turism, fotograf, explorator, artist, agent imobiliar, ambasador, comerciat de import/export sunt toate foarte potrivite pentru personalitate libera a acestei zodii.

Iubitori ai distractiei, lor le place sa faca, dar sa si cheltuiasca bani. Considerate cea mai norocoasa zodie dintre toate (pentru a sta sub guvernarea lui Jupiter, supranumit „Marele Benefic”), asa ca ei nu se ingrijoreaza de unde vor veni urmatorii bani. Sagetatorilor le place sa riste si sunt foarte optimisti, avand incredere ca universul le va da ce au nevoie. Administrarea banilor ii plictiseste foarte tare pe nativii zodiei, asa ca un contabil ar fi cea mai buna varianta pentru a pastra ordine si a administra ma bine banii.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.