Scorpion – Profund, Intens, Curajos

Personalitate

In spatele exteriorului rece si controlat, bat intens si abisal imina scorpionului. Pasiot, penetrant si determinat, acest semn va cauta pana va gasi adevarul. Scorpionul poate nu va vorbi tare sau va arata emotii rapid, dar in interior este o activitate enorma care se intampla. Lideri excelenti, scorpionii sunt intotdeauna constienti de ce se intampla. Cand vine vorba de resurse, nativii acestei zodii sunt in fruntea tuturor.

Calitati: Pasionati, incapatanati, plini de resurse, curajosi, prieteni adevarati.
Defecte: Jelosi, distructivi, secretosi, violenti, caustici.
Placeri: Adevarul, datele, sa aiba dreptate, prieteniile vechi, o pasiune mareata, un adversar capabil.
Neplaceri: Minciuna, oamenii pasivi, secretele destainuite.
Repere fizice: Privire intensa, corp muscular.
Locul perfect: locurile intunecate si senzuale, orice situatie care ofera putere sau care aduce sentimente puternice.

Dragoste si Sex

Scorpionul este zodia cu cea mai mare sexualitate. Incredibil de pasionali, nativii scorpion iau intimitatea foarte in serios. Partenerii trebuie sa fie inteligenti si sinceri. Pentru acest semn zodiacal, mare parte din preludiu se intampla cu mult inainte de a ajunge in dormitor prin conversatii si observatie.

Odata ce s-au indragostit, ei sunt devotati si loiali pana la moarte. Dar relatii pot sa dureze ceva timp. Scorpionului ii trebuie timp pentru a isi contrui incet si sigur increderea si respectul pentru potentialul partener.

Prieteni si Familie

Sinceritatea si adevarul sunt calitati importante pe care prietenii unui scorpion trebuie sa le aiba. Poate sa dureze mult timp pana se formeaza o lagatura apropiata, dar de indata ce s-a format, scorpionul va ramane dedicat si loial. Cu o minte ascutita, prefera companie care e amuzanta si deschisa.

Plin de surprize, acest semn iti va da si hainele de pe el daca ai nevoie, dar odata ce l-ai suparat, nu mai ai cale de intoarcere. Simt foarte profund si daca sunt raniti, e imposibil sa mai intorci lucrurile la starea originala.

Pentru ei e important sa stea langa familie. Sunt foarte buni la gestionarea afacerilor si sunt avocati buni cand este necesar.

Cariera si Bani

„Eu doresc” este expresia cheie a scorpionuluiSunt fantastici la gestionare, rezolvare si creare. Odata ce scorpionul isi seteaza un scop, nu se va lasa pana nu ajunge acolo. Sarcinile care cer o gandire stiintificasunt intotdeauna potrivite pentru nativii scorpion, pentru ca ei vor sapa adanc in materiale si vor gasi ce trebuie. Abiliatea lor de focalizare adunata cu determinarea le da calitati impresionante de administrare. Ei nu sunt oamenii care sa isi faca prieteni la munca, ei prefera sa isi vada sarcinile terminate bine.

Carierele de om de stiinta, doctor, investigator, navigator, detectiv, cercetator, ofiter de politie, manager de business si psiholog se potrivesc perfect pentru scorpioni! Respectul este esential la locul de munca. Ei au nevoie sa isi respecte colegii de munca in timp ce simt ca sunt respectati inapoi.

Scorpionii sunt suficient de disciplinati cat sa nu cheltuiasca mai mult de cat si-au propus si nu le e teama sa munceasca din greu si pentru cat timp este necesar pentru a ajunge sa aiba o situatie financiara buna. Multi sunt norocisi si mostenesc multi bani. Cu toate astea – si lasand la o parte echilibrul – ei isi administreaza foarte bine banii si nu cheltuiesc mai mult decat trebuie. Banii inseamna securitate si un simt al controlului, ceea ce e foarte pentru scorpion. Asadar, majoritatea banilor ii vor pastra, facand decizi cu grija inainte de a ii da mai departe.

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.