Terapia Theta

Terapia Theta este un proces de meditatie care conduce la o vindecare profunda fizica,psihologica si spirituala ,prin folosirea undelor cerebrale theta .Atunci cand ne aflam intr-o stare mentala theta pura si divina, noi ne putem conecta cu Creatorul Realitatii Omniprezente, prin intermediul rugaciunii focalizate.
Exista o singura cerinta absoluta atunci cand aplicam aceasta tehnica, credinta profunda in CREATORUL nostru.Terapia theta nu are conditii religioase putand fi aplicata de orice persoana indiferent de varsta,sex,rasa,culoare a pielii,crez sau religie.Orice om care crede sincer si profund in Dumnezeu sau in forta Creatoare poate accesa si folosi ramurile copacului TERAPIEI THETA.
Noi oamenii am fost inzestrati de Dumnezeu inca de la momentul crearii noastre cu LIBERUL ARBITRU, un dar minunat si extrem de important, incat cuvintele sunt nesemnictive si neputincioase pentru a descrie acest dar. Unii oamneni nu sunt constienti de acest dar ori nu-i acorda importanta cuvenita. Prin faptul ca Dumnezeu ne-a acordat liberul arbitru ,ne-a facut co-creatori,ne-a dat sansa si posibilitatea sa ne cream propria viata si propria realitate dupa bunul nostru plac impreuna cu El.
Folosindu-ne de undele Theta sansele de manifestare in viata nostra sunt de 70-80%,fata de 40% daca nu am foosi undele theta.Insa foarte important de retinut este ca noi ne putem manifesta si transforma doar propria noastra viata, deoarece fiecare dintre noi avem liberul arbitru , amestecandu-ne in viata altora, ar insemna sa le incalcam liberul arbitru, lucru care nu trebuie sa se intample.
Noi oamenii avem foarte multe programe in codul ADN-uli nostru, de unele dintre ele suntem constientri insa de majoritatea nu, de cele care se afla in subconstient.O parte din programele noastre ne sunt benefice si ne formeaza o realitate pozitiva si frumoasa, insa avem si programe negative care ne limiteaza si blocheaza in manifestarea unei vieti frumoase si prospere, precum programele:” nu sunt destul de bun, nu pot, este greu, este prea dificil pentru mine, altii pot insa eu nu , nu cred ca voi reusi”. Toate acestea si multe alte programe sunt cele care ne blocheaza sa realizam ceea ce ne dormi in viata.
Sufletele noastre sunt de esenta Divina, avem in noi SCANTEIA DIVINA , avem toate calitatile si abilitatile necesare pentru a reusi sa ne cream propria realitate . Insa datorita influentelor din exterior, uneori suntem limitati sau ne limitam noi insine din lipsa de cunoastere.
O parte din programele noastre le-am preluat din SUBCONSTIENTUL COLECTIV, adica din orasul,tara si planeta in care locuim . O alta parte parte le-am preluat de la parintii si stramosii nostri. Altele le-am dobandit de-a lungul existentei sufletului nostru, de la momentul crearii si pana in aceasta viata. Poate de multe ori v-ati intrbat de ce unii oameni au abilitati deosebite si obtin performante uimitoare intr-un timp foarte scurt fara sa depuna prea mult efort, noi spunem ca s-au nascut talentati, da si asta e adevarat, insa unii poate au munci si au stiudiat in multe alte vieti anterioare fata de noi,care e poate prima viata in care facem asta.
Alta categorie de programe si sentimente sunt cele pe care ni-i le formam in viata aceasta .
Folosindu-ne de undele Theta noi putem ajunge in al 7-lea plan unde se afla doar energia CREATORULUI A TOT CEEA CE EXISTA. Accesand aceasta energie ii ceream Creatorului sa extraga programele limitative si sa le inlocuiasca cu unele beneficie, practic prin TERAPIA THETA ne schimbam ADN-ul.
Cred ca cu totii sau majoritatea dintre noi stim ca ceea ce gandem sau credem este ceea ce noi atragem in viata noastra. Deci daca crezi ca nu vei reusi sa faci ceva, ghici ce,chiar asta se va intampla. Insa daca crezi ca vei reusi, Universul iti va deschide portile de care tu ai nevoie pentru a reusi. E suficient sa faci cativa pasi si UNIVERSUL te va calauzi in directia dorita.

In ce domenii pot utiliza Terapia Theta?

IN TOATE!!!!!!!!

1. In sanatate, care este si una dintre cele mai importante in viata noastra, dupa cum si zice un proverb” Santatea e mai buna decat toate “.Prin Terapia Theta se pot vindeca boli si afectiuni. Majoritatea bolilor au la baza lor niste traume,suferinte sau programe negative. Bolile apar pentru a ne avertiza ca ceva este in neregula cu noi . Accesand undele theta cerem Creatorului sa extraga programele negative si sa vindece traumele , dupa care sa le inlocuiasca cu unele benefice, apoi cerem o vindecare. Daca radacinile bolii nu sunt etrase boala poate reaparea, daca continuam sa avem acelasi tipar de comportament. Uneori unele boli pot fi karmice , cum ar fi cele cu care ne-am nascut.Prin terapia theta avem sansa sa ne curatam karma din alte viete si inclusim pe cea pe care am format-o in aceasta viata.
2. Imbunatatirea relatiei cu DIVINITATEA , dezvoltarea spirituala.Lucrand cu CREATORUL automat ne apropiem mai mult de Dumnezeu, si de spiritele de lumina, precum Ingerii, de maestrii inaltati precum: IISUS, FECIOARA MARIA, BUDDHA ,sau zeitati precum SHIVA,KRISHNA si multi altii.Legatura cu Dumnezeu si cu celelalte fiinte de lumina ne ajuta sa ne imbunatatim viata si sa depasim mai usor obstacolele vietii.
3.Dizolvarea fricilor si a resentimentelor.Mjoritatea oamenilor au frici, unii mai putine altii au mai multe. Prin intermediul terapiei theta putem scapa de frici sau de fobii. Frica este unl dintre semtimentele de vibratie joasa , care ne scade vibratia si ne blocheaza sa ducem o viata libera. Rresentimentele la fel , sunt de vibratie joasa, cred ca cu totii am avut momente in care am avut resentimente fara de o anumita persoana sau fata de o situatie anume. Fricile si resentimentele sunt unele dintre pricipalele cauze care ne seaca de energie. Sunt oamenii care au refulat atat de multe frici , si resentimente incat au ajuns sa fac atacuri de panica.
4. Vindecarea relatiilor din viata noastra . Relatiile din viata noastra sunt foarte importante, tine de noi daca avem relatii frumoase si armonioase ori relatii toxice care ne scad energia si pofta de viata.O parte dintre oameni se lasa in seama destinului sau a sortii cum mai zic altii, crezand ca asa a fost sa fie . da exista destin , dar uneori ni-l cream singuri, atragem omamenii cu care noi rezonam, chiar daca unori credem ca nu meritam asta .
5. Vindecare relatiilor cu parintii si vindecarea copilariei. Pana la 7 ani creierul nostru este in unda theta . de aceea se spune si “ cei 7 ani de acasa”. In acesti 7 ani ne sunt implementate cele mai multe programe , de catre parintii nostri ori de cine am fost crescuti sau de cei din jurul nostru . Copilaria este considerata de unii dintre noi cea mai frumoasa parte a vietii, insa nu mereu este asa , depinde si de mediul si de parintii de care am foist crescuti . Vindecare ranilor din copilarie este esentiala, deoarece raman in subconstientul nostru si ne urmaresc si impiedica in realizarea propriei noastre vieti. De exemplu, daca te-ai nascut intr-o familie in care tatal tau a fost dur cu tine, si nu ai avut libertatea sa faci ceea ce iti place, vei deveni un adult care traieste cu perceptia ca este gresit sa faca ceea ce ii place sau il face fericit, ori va avea retineri in a face asta , si va crede ca este normal sa fac sacrificii pentru cei din jurul lui, in loc sa iasi prioritizeze propriile nevoi inaintea nevoilor celorlalti,iar asta duce la nefericire in timp.
6. Chemarea sufletului pereche cel mai compatibil, noi avem pana la 10 suflete pereche insa doar unul dintre ele este cel mai compatibil. In functie de cum suntem noi, asta vom si atrage. Daca esti o persoana care nu se iubeste pe ea insasi , exact acelasi tip de partener va atrage , care va duce la o relatie nefericita. Cu cat noi suntem mai vindecati cu atat vom atrage si un partener sau o partenera cu care sa ne formam o relatie armonioasa.
Mai sunt si relatiile karmice, suflete cu care au mai == avut contact si in alte vieti , unde au ramas lucruri nerezolvate, si in viata aceasta le intalnim din nou pentru a ne plati datoriile. In terapia theta putem descoperii daca avem o relatie karmica, se poate vindeca si transforma intr-o relatie de iubire fara sa mai avem parte de neplaceri. Ori daca experienta cu sufletul este completa tinem de noi daca o continuam sau alegem sa o incheiem intr-un mod armonios cu ajutorul Creatorului, fara sa mai avem parte de suferinta .
7. Imbunatatirea vietii financiare . Multi oameni au programe limitative despre bani . Ca de exemplu ‘ banii fug de mine, cum ii iau asa ii dau , nu am bani , banii nu se castiga usor, trebuie sa muncesc mult pentru banii, banii nu trag la mine , nu am noroc la bani”. Avand astfle de programe e clar ca situatia financiar nu va fi una foarte”roz”. Insa prin terapia theta la putem extrage si inlocui cu programe benefice cu care sa atragem abundenta financiara.

Despre mine si cum m-a ajutat pe mine Terapia Theta

Personal am ajuns la terapia theta pentru a-mi regasi bucuria de a traia viata. Desi avem o viata pe care multi o vedeau normala, eu tot ma simteam nefericita. Studiam masterul in limba germana in Timisoara, aveam o relatie de ceva ani in care totul parea bine. Din punct de vedere financiar nu avem lipsuri , am avut si cateva oferte de la corporatii mari sa lucrez la ei. Dar pe mine tot nu ma incanta nimic. Eram intr-o perioada a vietii in care nimic nu reusea sa imi trezeasca fericirea pe care nu stiam cand am pierdut-o, insa intr-o zi am simtit ca asa nu mai pot continua, trebuie sa fac ceva sa revin la fiinta vesela si cu pofta de viata pe care o stia toata lumea. Am aflat de terapia theta healing si am inceput sa fac saptamanal terapie timp de aproape un an. In aceasta perioada mi-am vindecat si imbunatatit relatia cu parintii, am reusit sa trec peste divortul parintilor mei , care initial am crezut ca nu m-a afectat , m-a conformat ca asa a fost sa fie, insa la terapie am, descoperit ca aveam multe resentimente refulate care mi-au format traume si asa incet incet tristetea s-a instalat in viata mea. Cu ajutorul terapiei am reusit sa vindec aceste lucruri si chiar sa imi accept parintii asa cum sunt si sa nu ii mai judec si condamn pentru viata mea, si chiar am devenit recunoscatoare pentru tot ce m-au invatat si mi-au daruit, pentru ca datorita lor am devenit cea care sunt acum Mi-am vindecat anumite rani din copilarie , si chiar de la scoala sau gradinita, lucruri care erau bine ascunse in subconstientul meu, insa care se reflectau in relatiile cu oamenii din jurul meu ,in viata de adult.
Terapia m-a ajutat sa-mi dezvolt si imbunatatesc increderea in mine , desi in exterior paream o femeie sigura pe mine si stapana pe situatii, in interiorul meu nu era chiar asa. In interior era de fapt o fetita mica care se era sperioasa si care incerca sa mascheze asta sub o masca a sigurantei de sine.Dezvoltandu-mi increderea in mine , am invatat si ce inseamna si sa ma iubesc pe mine si cum sa fac asta . Din pacate inca maii exista in societatea noastra perceptia ca daca te pui pe tine pe primul loc asta se numeste egoism, nimic mai gresit .Am preluat si eu din pacate acest concept , insa cu ajutorul terapiei impreuna cu CREATORUL , am invatat ca daca ma iubesc si am grija de mine , sunt intr-o stare buna incat ii pot ajuta si pe ceilalti.
Ceea ce am mai reusi sa schimb sau mai bine zis sa imbunatatesc in viata mea , este RELATIA CU DUMNEZEU, pentru mine astea este cea mai importanta schimbare, inainte simteam un gol in suflet, cunoasteti poate unii dintre voi acel sentiment, cand simtiti ca ceva lipseste dar nu prea stiti ce . Eu am descoperit ca asta era, sufletul meu striga dupa CREATORUL nostru. De mica am avut curiozitarea si voiam sa stiu ce se afla dupa stele. Mergeam la Biserica ,dar parca ceva totusi nu se lega. Cu ajutorul terapiei theta am reusit sa am o relatie continua si constienta cu Dumnezeu, cu Doamne Doamne asa cum imi placea mie sa ii spun cand eram mica. Am descoperit ca de fapt Dumnezeu este peste tot si in toate , energia lui este si in mine si in ceilati oameni si in tot Universul. O energie care ne iubeste neconditionat, care nu ne judeca si care nici nu ne pedepseste , dupa cum se spunea in vechile traditii pe la noi. Am reusit cu ajutorul terapiei sa Il simt mereu langa mine si sa simt ca mereu ma ajuta si ma sustine in ceea ce am nevoie. Iar asta mi-a dat o stare de fericire si pace pe care nu o pot exprima in cuvine, cuvintele sunt prea nesemnificative, doar se poate simti . Imi amintesc ca la un curs de Theta Healing am simtit asta atat de intens incat efectiv am plans de fericire si am trait sentimentul de multumire ca m-a creat.
Am invatat sa comunic si sa cer ajutor Ingerilor, cu ajutorul terapiei theta si a cursurilor de Theta Healing pe care le-am facut , am descoperit ca am mai multi ingeri pazitori si ca le pot cere ajtorul si ca pot comunica cu ei atunci cand am nevoie sau cand vreau sa le multumesc ca sunt langa mine.
Tot procesul in sine nu a fost foarte usor, de ce sa mint , am trecut prin stari si stari , unii oamenii nu mai sunt astazi langa mine , insa acum am oamenii care rezoneaza cu vibratia mea de acum, lucru care ma face fericita si recunoscatoare .
Insa acum mi-am gasit locul , am schimbat orasul in care locuiam, am oamenii noi in viata mea, insa au ramas si cei dragi sufletului meu , cu care mi-am imbunatatit relatia, pot sa ma bucur de prieteni pe care ii cunosc de cand eram un ghemotoc de om ,asa cum ar zice tata. TERAPIA THETA si cursurile de THETA HEALING, au resit sa imi satisfaca setea de cunoastere , pe care si astazi inca o hranesc, documentandu-ma si meditand. Fac ceea ce iminplace, ajut oamenii care trec acum pri ceea ce am trecut eu sau prin alte situatii neplacute sa isi regaseasca bucuria,sanatatea ori sa isi construiasca o viata implinita, lucru care ma face extrem de fericita, zambetul si recunostinta unui om dupa terapie imi umple sufletul de bucurie.
Pentru toate acestea ii sunt recunoscatoare Creatorului , terapeutei cu care eu am lucrat la vindecarea si dezvoltarea mea sufleteasca,si oamenilor care au fost langa mine si m-au sustinut.

Pentru o sedinta de Theta Healing 1on1 ma poti suna la nr 40737046184