Seminar de initiere in BARDO

Centrul de Yoga Alchimia Vietii va anunta ca in aceasta saptamana va gazdui un eveniment unic in data de 29-30 Octombrie 2022, orele 9.30-17.00., Bucuresti – strada Fagetului nr 5, demisol sector 4 (Metrou Eroii Revolutiei).

La invitatia lui Daniel Flesaru – Rinpoche – Choe-Khor Tsang, lama tibetan de pe linia dzogchen Bön vine in Romania pentru seminarul de Bardo, seminar ce a fost amânat în martie 2020. Nascut in Dolpo, Himalaya Rinpoche Choe-Khor Tsang este Bön Buddhist si detine titlul de Geshe din Manastirea Menri, precum si un doctorat la Universitatea Charles.

Rinpoce continua în Romania invataturile de Tantra superioara cu Seminarul de Bardo.

Acest seminar de Bardo reprezinta incununarea invataturilor celorlalte 3 seminarii organizate de noi in Romania,impreuna cu Rinpoche, respectiv seminarul de Tummo, seminarul de Dream yoga si seminarul de Sleep yoga.

Seminarul de Bardo vine sa clarifice tot ce am invatat la seminariile precedente in special la seminariile de Dream Yoga si Sleep Yoga.

Bardo este o ramura a tantrei superioare.
La seminarul de Bardo este posibil sa primesti raspunsurile existentiale pe care ti le doresti?.

Iată ce alte beneficii ai la acest seminar:

– Ai contact direct cu un maestru autentic care vine special pentru tine sa te invete tehnici care in urma cu 50 de ani erau destinate doar unui numar limitat de practicanti, in special calugari;
/ Informatiile pe care le primesti la seminar sunt directe si autentice fara rabat de la traditie.
– Vei fi instruit cum sa faci ca mintea sa lucreze in favoarea ta;
– Vei intalni oameni care au aceleasi aspiratii ca si ale tale si cu care poti impartasi sentimente sincere;
– Vei dezvolta relații spirituale noi.
– Vei intra in posesia unei cunoasteri noi dar care provine din timpuri imemoriale.

Daca inca ai nelamuriri, te rugam sa ne scrii pe whatsup sau pe adresa de mail : spiritualitateatantrica@gmail.com si echipa noastra iti va sta la dispozitie cu informatii suplimentare.

Ce insemna bardo?

BARDO -literar – starea intermediara

Exista mai multe aspecte ale starii de bardo pe care le intalnim prin experienta conștientă in starea de somn. Rafinarea permanenta a cunoasterii este esentiala in cautarea libertatii depline.

Cu toate ca surprinde pe multa lume, moartea, ca proces, este cel mai sigur lucru din viata noastra.
Bardo-ul procesului disolutie sau al mortii, este procesul in decursul caruia cele 5 elemente din care este constituit corpul nostru -spatiu, aer, foc, apa, pamant se dizolva unul in celalalt incepand cu elementul pamant.
Prin Bardo intelegem ce se intampla cu noi imediat după ce parasim lumea fizica.

Aceste aspecte le putem experimenta inca din timpul vietii.

Bardo-ul realitatii presupune aparitia vedeniilor si experientelor asemanatoare halucinatiilor ca o consecinta a tendintelor karmice.Folosind contienta meditativa, individul are posibilitatea sa recunoasca in acele imagini, natura lor iluzorie.
Bardo descrie amanuntit procesul prin care individul urmeaza sa se nasca intr-unul din cele 6 taramuri in functie de karma sa.

Ce reprezinta Bardo pentru noi in viata de zi cu zi?

Bardo este o constientizare superioara pe care o realizam permanent pornind de la lumea subtila catre lumea fizica, obiectiva.

Bardo meditatiei, este acea etapa superioara care cuprinde totalitatea experientele meditative pe care le-am experimentat de la meditatia incepatorului pana la desavarsire.

In timpul starii de bardo putem sa beneficiem de toate efectele tehnicilor pe care le-am experimentat pana in prezent.Un maestru spunea ca ‘’ in timpul somnului si in timpul actului amoros ai sansa sa folosesti simultan si eficient toate tehnicile pe care le cunosti’’.

Bardo ne ajuta pe calea spirituala sa intelegem pas cu pas dimensiunea Realitatii ultime, fara forma.

Seminarul de Bardo este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica. Nu exista o limita de varsta.

Taxa de participare, modalitati de plata:

Toți cei care au achitat taxa de seminar înca din martie 2020, participa la Bardo fara alte condiții sau taxe suplimentare.
Contributia pentru cei care participa la seminar este de 750 lei/persoana.
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO03BTRLRONCRT0CG6103301.

IMPORTANT:

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa spiritualitateatantrica@gmail.com cu mențiunea – Participare seminar in BARDO

Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa de mail și nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore , un mail de confirmare.

Locurile sunt limitate 60 persoane.

In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa va rugam sa asigurati prezenta unei alte persoane care sa vina pe locul pe care l-ați plătit. Suma platita NU se restituie dar se poate compensa pentru participarea la un viitor eveniment ( seminar, curs, retreat) organizat de noi.
PENTRU GRUPURI DE MINIM DE 6 PERSOANE PUTEȚI CERE DISCOUNT pe mail in functie de oferta in vigoare.

*Cei care au participat la cel putin o initiere organizata de Daniel Flesaru in ultimii 7 ani( kriya yoga, tummo, dream yoga, sleep yoga, retreat kriya, retreat tummo) beneficiază de o reducere la taxa de participare. Anunta-ne în privat de acest aspect sa iti facem o reducere.

**Cursantii Scolii de Yoga Alchimia Vietii beneficiaza de un pret promotional. Pentru mai multe detalii sunati la numarul: 0761402020 – Alexandra Baciu

Pentru cei care trec printr-o situatie materiala dificila, dar sunt animati de o aspiratie puternica, putem oferi facilitati speciale pentru un numar limitat de 2 persoane.

Conditiile de acceptare sunt foarte stricte si au legatura cu situatia speciala a participantului.

De aceasta oferta unica de valoare beneficiati in urma unui interviu telefonic sau dupa o discutie face to face.

Cei care au beneficiat o data de o gratuitate la oricare dintre seminariile organizate de noi nu mai pot beneficia de inca o reducere mai devreme de 3 ani de la prima reducere.

 

 

Program Seminar Bardo :

Sambata 29 octombrie:
– Orele 9:30 – 12:30notiuni teoretice si practice de bardo;
– Orele 12:30 – 14:00pauza de masa;
– Orele 14:00 – 16:30continuare predare tehnica;
– Orele 16:30 – 17:00raspunsuri la intrebari;

Duminica 30 octombrie:

– Orele 9:30 – 12:30notiuni teoretice si practice de bardo;
– Orele 12:30 – 14:00pauza de masa;
– Orele 14:00 – 16:30continuare predare tehnica;
– Orele 16:30 – 17:00raspunsuri la intrebari;

***Va rugam sa aveti in vedere ca intrebarile si nelamuririle se vor clarifica DOAR in intervalul alocat pentru „raspunsuri la intrebari” din ziua respectiva.Este important sa tineti cont de sugestia noastra pentru nu perturba cursul firesc al seminarului.

Contact :

Daniel Flesaru – practicant al tehnicilor tibetane superioare de cca. 10 ani;
Telefon – 0723329778
Contact adresă email: spiritualitateatantrica@gmail.com

Site : www.spiritualitateatantrica.ro