Seminar dream yoga

SEMINAR DREAM YOGA Bucuresti – 23-25 NOIEMBRIE
23 Noiembrie – Conferinta pe tema dream yoga, interval oral 19-21
24 Noiembrie – Seminar dream yoga : 9,30-12,30/ pauza de masa/ 14-17
25 Noiembrie – Transmisia : : 9,30-12,30/pauza de masa/14,30-16,30.

Maestrul tibetan Choe-khor Thsang Rinpoche, calugar de pe linia dzogchen Bön, vine în Romania pe data de 23-25 noiembrie, pentru a ne transmite noi învataturi despre Cele sase yoga ale lui Naropa.
Scopul nostru este de a oferi tuturor celor interesați invataturi autentice practicate de calugari in manastirile tibetane. 

Dream yoga este una dintre ele, pe care o vom studia in profunzime in aceasta toamna.

Tehnica dream yoga ne conduce gradat la constienta in timpul somnului cu vise. Acuratetea creatiilor mintii in timpul visului creste considerabil odata cu inaintarea in practica. Contextul visului este creat de minte, insa baza vitalitatii si animatia visului este PRANA.

O dovada a faptului ca suntem pe calea cea buna in dream yoga, este faptul ca incepem sa dormim mult mai bine, calitatea somnului se imbunatateste considerabil. Un somn profund si regerator ne sporeste claritatea mintii pe parcursul intregii zile. Astfel ca reusim sa fim si mai constienti de noi, de senzatiile pe care le percepem in starea de veghe.

Prin practicarea somnului constient, viata noastra zilnica, in lucruri simple, ne ofera o efervescenta a trairilor.
Tehnica de yoga (dream yoga) este una simpla, dar care ne ajuta sa ne scufundam profund in timpul somnului, in ceea ce numim abisurile subconstientului.
Ce ar insemna sa „ te trezesti „ in toiul notii cand „dormi” , iar in timp ce corpul a intrat pe o linie de relaxare/regenerare/recuperare tu sa-ti analizezi comportamentul din ziua precedenta, sa-ti faci planuri fara sa te preocupe trecerea timpului? In timpul noptii altceva nu ai mai bun de facut decat sa dormi si sa visezi.In acest punct al evolutiei, descoperi ca timpul tau subiectiv capata extensii noi. Dintr-o data nu mai esti in competitie cu timpul, iar timpul iti devine aliat. Starea de trecut-prezent-viitor se unifica.

De ce? Pentru ca in momentul in care dormi constient nu mai rupi lantul constientei si atunci ieri e azi iar azi poate fi si maine.
Raportat la psihologia europeana cel care viseaza nu poate controla visul. Daca insa ne raportam la psihologoa tibetana cel ce viseaza poate si este indicat sa ajunga sa –si controleze visele.

Scopul nostru real in dream yoga este de a dizolva obscuritatile karmice – care ne impiedica să experimentam existenta noastra ca pe adevarata noastra natura .
Practicanti perseverenti incep calatoria spirituala de la „prana”/respiratie si o incheie in starea de detasare(Transcendental Self).
Rinpoche Choe-khor Tsang vine de pe o linie autentica cu tehnici nemodificate si care nu au fost adaptate la cerintele societatii noastre de consum.

Exista un curent in prezent in care multi „maestri” au adaptat tehnici la cererea de pe piata.

Rinpoche Choe-khor Tsang este un păstrător al tradiție spirituale tibetane, el preda de cca 8 ani in Praga la Universitate stiinte tibetane.

Rinpoche Choe-khor Tsang inițiază pe orice om care aspira sa se cunoasca mai mult, sa devina mai calm, mai intelept, mai tenace , mai elevat.

BENEFICII :

– un somn linistitor, claritatea mintii, posibilitatea de a te autocunoaste, controlul gandurilor, constentizarea gradata a karmei si ardera ei prin dobandirea cunoasteri, dobandirea unei armonii interioare, depasirea unor frici interioare ascunse, imaginatie creativa aplicata, frumusete interioara.

Metoda este simpla, si poate fi practicata de oricine, nu exista contraindicatii relative la varsta.

CUI SE ADRESAZA?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca metoda de predare.

Contribuita pentru cei care participa la seminar si iau inițiere este de 645 lei/persoana (137 euro)

– Achitati pana pe data de 18 septembrie suma de 465 lei si beneficiati de un discount de 180 de lei.

Achitati pana pe data de 8 octombrie suma de 535 lei si beneficiati de un discount de 110 de lei.

Contribuția financiară pe care o achitați are lagatura cu costurile de organizare.

Comform tradiție orientale, cei care cu Adevarat se simt atinși profund de Învățăturile maestrului, au posibilitate sa faca donații, ca un act unilateral de generozitate, direct lui Choe-khor Thsang Rinpoche dupa sau in timpul celor 4 zile de seminar.

Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .

Pentru participanții din străinătate taxa de participare este de 135 EURO si contul de EURO este RO38BTRLEURCRT0437354001.

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa avdanflesaru@yahoo.com cu dovada plății, menționând numele participantilor pentru facturarea taxei de participare si un număr de telefon pentru fiecare participant .

Va rugam cand faceti viramentul sa mentionati taxa seminar dream yoga, intrucat in perioada 12octombrie -12 noiembrie organizam mai multe seminarii de kriya Yoga in Romania. (click aici)

Daca sunteti interesati pentru initiere si in kriya yoga va rugam sa ne contactati pentru a va furniza informatii utile. E important pentru organizatori sa faceti astfel de precizari pe OP.. Mulțumim anticipat.

IMPORTANT

PENTRU GRUPURI MAI MARI DE 5 PERSOANE PUTEȚI CERE DISCOUNT pe mail.

Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore, un mail de confirmare.
Numar limitat de locuri.

UTILE :
Pentru a afla si altii de acest eveniment spiritual important ne -am bucura sa dați “share” la eveniment.
Va mulțumim anticipat pentru initiativa💕.

DE INTERES GENERAL:
Cautam pe cineva cu suflet mare care detine un spațiu in București (gen sala de sport, hala, clădire cu un living mare) unde sa poate medita un număr mare de cursanti saptamanal . Ideea aceasta face parte dintr-un plan mai mare, in care dorim ca in București sa înființăm un centru spiritual de nivel internațional. 

Binele pe care il faceti este si va fi apreciat de zeci, sute sau mii de oameni care vor beneficia de cazare, masa, consiliere psihologica, tehnici de meditatie, prezenta, ghidare si susținerea directa si constanta a maeștrilor Autentici.In plus va puteți implica voluntar si in planurile noastre spirituale de viitor.

Un astfel de gest are ca un prin efect o ardere karmică mare, intr o exprimare din cultura Spirituala tibetana “ duce la acumularea de merite” sau mergând pe cultura indiana “ daca vrei sa faci karma yoga si sa ti îmbogățești viata construiește scoli, fântâni, spitale, centre de cultura si Spiritualitate” etc. Astfel de lucruri durabile au o influienta pozitivă si multi căutători spirirtuali se pot bucura de ele constant.

In condițiile in care in România este un interes mare pentru a urma linii spirituale autentice, un centru spiritual ar înnobila aceasta aspiratie.Exista posiblitatea reala sa găzduim pentru o perioada de timp calugari indieni si tibetani autentici sau chiar sa- i convingem sa se stabilească definitiv in România.

In Franța, Germania, Cehia sau SUA deja se intampla acest fenomen de transfer de spiritualiste din Orient catre occident. De ce sa nu fim si noi parte din acest plan divin ?
Daca lucrul acesta se intampla este un real castig pentru toti.

Nu ezitați sa ne contactați.

Persoana de contact : Daniel Flesaru.
Contact adresă email : avdanflesaru@yahoo.com
TEL. INFO: 0727558691

PENTRU CEI DIN PROVINCIE :
Se poate dormi la sala in cele 2 nopti ale semiarului. Sa aveti la voi un izopren si un sac de dormit.

ENGLISH VERSION

Tibetan Master Choe-khor Thsang Rinpoche, a monk on the dzogchen Bön lineage, is coming to Romania between the 23rd and 25th of November to teach us new lessons about Naropa’s Six Yoga.
Our goal is to give to all those interested authentic teachings practiced by monks in Tibetan monasteries.
Dream yoga is one of them, which we will study in depth this autumn.
Dream yoga technique drives us gradually to consciousness during the sleep with dreams. The accuracy of the mind’s creations during dreams increases considerably with the practice. The context of the dream is created by the mind, but the basis of vitality and the animation of the dream is PRANA.

A proof of the fact that we are on the right track in dream yoga is that we will start sleeping much better, the quality of sleep improves considerably. A deep and regenerating sleep improves our mind’s clarity throughout the day. So, we manage to be even more aware of us, the sensations we perceive in our waking state.
By practicing conscious sleep, our daily life, in simple things, gives us an effervescence of living.
Yoga technique (dream yoga) is a simple one, but it helps us deeply dive into our sleep, in what we call the deep subconscious.
At this point of evolution, you discover that your subjective time gets new extensions. Suddenly you are no longer in competition with time, and time becomes your ally. The state of past-present-future comes together.
In relation to European psychology, the dreamer cannot control the dream. But if we relate to the Tibetan psychologist, one who dreams may and is advised to come to control his/her dreams.
Our real goal in dream yoga is to dissolve the karmic obscurities – which prevent us from experiencing our existence as our true nature.
Persistent practitioners begin the spiritual journey of „prana” / breath and end it in the state of detachment (Transcendental Self).
Rinpoche Choe-khor Tsang comes from an authentic lineage of unmodified techniques that have not been adapted to the demands of our consumer society.

Rinpoche Choe-khor Tsang is a keeper of the Tibetan spiritual tradition, he has been teaching for about eight years in Prague at the Tibetan University of Science.

Rinpoche Choe-khor Tsang initiates any individual who desires to discover himself/herself, become calmer, wiser, tenacious, more elevated.

BENEFITS:

– a soothing sleep, the clarity of the mind, the ability to self-recognize, the control of the thoughts, the gradual awarness of karma and its burning by acquiring knowledge, acquiring an inner harmony, overcoming hidden inner fears, applied creative imagination, inner beauty.

The method is simple, and can be practiced by anyone, there are no age-related contraindications.

WHO IS IT ADDRESSED TO?

The seminar is structured in such a way that it can be accessible to anyone, regardless of the level of practice both as information and as a teaching method.

The contribution/tax for those attending the seminar and receiving the initiation is 137 euros.

For the participants in Romania, the money will be transferred to the account RO88BTRLRONCRT0437354001 (lei account).

For participants from abroad, the participation fee is 135 EURO and the EURO account is RO38BTRLEURCRT0437354001.

After making the payment, please send an email to avdanflesaru@yahoo.com with proof of payment, mentioning the participants’ names for participation fee billing and a telephone number for each participant.

!! When you pay for the seminar, please note/add this information „the dream yoga seminar fee”, because between October 12th and November 12th we also organize several seminars of kriya yoga in Romania (click here).

If you are interested in initiating in kriya yoga please contact us in order to provide useful information.
It is important for the organizers to make such statements on the transfer. Thank you in advance.

IMPORTANT
FOR LARGE GROUPS OF FIVE PERSONS OR MORE YOU CAN GET A DISCOUNT by mail.

After registering in our database (with address, name and phone number), you will receive a confirmation mail within 24 hours.
Limited number of places.

USEFUL :
To find out more about this important spiritual event, we are happy to share the event.
Thank you in advance for the initiative.

Contact : Daniel Flesaru. – 0040727558691
Mail address: avdanflesaru@yahoo.com

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.