Seminar Initiere in Tehnica Focului Interior Tummo

Nascut in Dolpo, Himalaya Rinpoche Choe-khor Tsang, Bön Buddhist lama, detine titlul de Geshe din Manastirea Menri, precum si un doctorat la Universitatea Charles.

La invitatia noastra, Gese Choe-khor Thsang Rinpoche, Buddhist lama de pe linia dzogchen Bön, vine în Romania pentru a da transmiterea învataturii Tummo, respectiv cultivarea caldurii interioare. 

Întrucat scopul nostru este de a oferi tuturor celor interesați de tehnica de Tummo ocazia de a practica, puteți participa la această învățătură chiar daca nu ați mai avut contact cu tehnicle de meditatie tibetane.

În Tibet, in timpul retragerilor traditionale de Tummo, practicantii angajati, au dobândit capabilitati de constientizare de zi cu zi care ar putea fi greu de imaginat.

De exemplu, practicantii au reusit sa usuce hainele ude cu caldura corpului lor plina iarna tibetana, trezind focul interior și cultivându-l în permanență. Cu toate acestea, obținerea unor astfel de capacitati nu este scopul practicii Tummo, ci doar efectul sau secundar.

Scopul nostru real cu această practică este de a dizolva obscuritatile karmice – care ne impiedica să experimentam existenta noastra ca pe adevarata noastra natura în momentul de fata – prin trezirea caldurii interioare primordiale.

Aceasta necesită curatarea canalelor si a chakrelor pentru care Tummo are mai multe metode captivante si care se asimileaza gradual. Predarea va consta in transmisia si acordarea binecuvantarilor liniei de maestri Tummo.

Suferi mai mereu de frig, ai digestia incetinita, simti nevoia sa dormi mai mult de 7 ore si te simti fara vlaga sau cu multa inertie atunci cand vine vorba de a actiona eficient sau de a lua decizii rapide?

Nu e nimic gresit in asta, ci doar un semnal ca focul subtil este scazut si ar fi necesara imbunatatirea sau marirea lui.
Vestea buna este ca poti obtine rezultate in cateva saptamani de practica si poti incepe prin acest seminar.

Tehnica si Meditatia Focului Interior este o straveche tehnica yoghina practicata cu mult inaintea lui Milarepa de catre yoghinii Himalayei si ulterior, in special ,de catre traditia budista Vajrayana.

Beneficiile practicii Tummo:
– inlatura rapid stresul,
– calmeaza mintea si intregul sistem nervos,
– activeaza mecanismele ancestrale ale sistemului imunitar,
– echilibreaza focul digestiv si secretia tuturor glandelor endocrine.
– se autoreglarea metabolismul si astfel obținem un corp suplu. 
– învățam cum sa depășim disconfortul termic, astfel ca prin avansare in practica invatam sa nu mai avem probleme cu frigul sau cu caldura. 
– practicarea zilnica a tehnicilor de meditatie tummo ofera o claritate a minții mărita, amplicarea optimismului, mărește succesul in societatea, aduce un mare plus energetic de care beneficiază atat organismul nostrul cat si activitățile noastre de zi cu zi. 

Tummo inseamna tehnici de încălzire dar si de răcire.

Un practicant de tummo se simte confortabil atat in conditii de frig extrem cat si vara cand se expune la soare.

Practicata chiar si la nivel de incepator, ne aduce o cantitate sporita si constanta de energie si caldura in corp, mai ales atunci cand avem probleme cu sistemul circulator periferic – maini sau picioare reci, stari repetate de raceala sau de gripa, iar la nivel spiritual, trezeste energia primordiala Kundalini Shakti, unica si singura care accelereaza procesul evolutiei spirituale in fiinta umana.

Facilitator:
Dan Flesaru practicant cu rezultate in tehnica de Tummo. 
Persoana de contact : Daniel Flesaru.

Contact adresă email : avdanflesaru@yahoo.com

TEL. INFO: 0727558691

Cui se adreseaza?

Seminarul este structurat in asa fel incat sa poata fi accesibil oricui, indiferent de nivelul de practica atat ca informatie, cat si ca tehnici, ca mod de predare.

Contribuita pentru cei care participa la seminar si iau inițiere este de 635 lei/persoana.
Pentru participanții din România, banii se vor vira in contul RO88BTRLRONCRT0437354001 ( cont de lei) .
Pentru participanții din străinătate taxa de participare este de 135 EURO si contul de EURO este RO38BTRLEURCRT0437354001.

Dupa efectuarea plății va rugam sa trimiteti un mail la adresa avdanflesaru@yahoo.com cu dovada plății, menționând numele participantilor si un număr de telefon pentru fiecare.

IMPORTANT
PENTRU GRUPURI MAI MARI DE 5 PERSOANE PUTEȚI CERE DISCOUNT pe mail.

Dupa inscrierea in baza noastra de date ( cu adresa, nume si nr. de tel.) veti primi in maxim 24 de ore , un mail de confirmare.

Locurile sunt limitate. In cazul in care sunteti in imposibilitatea de a participa, AVANSUL nu se restituie.

Program seminar:
 Vineri 11 mai: Orele 19-21 – Tehnica tummo – notiuni introductive;

 Sambata 12 mai:
– Orele 9- 12,30 – notiuni teoretice si practice de tummo;
– Orele 12,30-14 pauza de masa;
– Orele 14 -17,30 continuare predare tehnica;
– Orele 17,30-18 – raspunsuri la intrebari;

Duminica 13 mai:
– Orele 9-12,30 predare;
– Orele 12,30-14 pauza de masa;
– Orele 14-16 predare.
Orele 16-16,30 raspusuri la intrebari.

De retinut:
Se poate participa doar la conferinta introductiva din ziua de vineri – orele 19-21. Donatie 100 lei/persoana pentru ziua de vineri.

Locatia: Bucuresti, B-dul A I Cuza nr 39, et. 1 la 5 min. De Gara de nord. Va rugam sa verificati cu 2 zile inainte de seminar acest anuntul actualizat pe fb. privind chestiuni de organizare.

Recomandari:

Este indicat ca in cele doua dimineti, cu 2 ore inainte sa nu mancati nimic, puteti bea doar apa. NU este indicat sa tineti post negru in timpul seminarului, intrucat este necesar sa fiti foarte atenti, constienti si receptivi la informatiile care se predau.

Important!
Pentru a avansa rapid si a obtine rezultatele scontate prin aceasta metoda precum si pentru asimilarea informatiilor predate si consiliere privind nelamuriri sau raspunsuri la intrebarile aparute in timpul practicii personale, cei care doresc se vor putea la grupul nostru de practica tummo care exista de cca un an .

Intalnirile se tin in fiecare duminica la Academia de Studii Holistice Marius Vornicescu de la orele 14-16 la adresa in București, B-dul A. I. Cuza nr. 39, et. 1( alte detalii le veti afla dupa seminar). Vom putea mentine astfel vie atat legatura cat si focul tapasului si al practicii personale.

Cei care au participat la seminariile de tummo (susținute de Flesaru Daniel) sau au luat cunoștința de ele la grupul de tummo care funcționează de cca 9 lunii este recomandat sa primească binecuvantarile si transmisia tummo direct de la Rinpoche.

Initierea si transmisia oferită de Rinpoche amplifica nemăsurat eficienta tehnicii de tummo.

Va asteptam cu drag!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.