Taur – De incredere, Rabdator, Practic

Personalitate

Puternis si de incredere, Taurul conduce cand vine vorba de laudele primite pentru munca depusa. Iubitori a tot ce inseamna frumusete, taurii se inconjoara cu lucruri materiale. Ei sunt un semn sensual, tactil. Atingerea este foarte importanta pentru ei, de la munca si pana la dragoste. Stabili si conservativi, nativii tauri sunt cei mai de incredere dintre toate celelelate zodii. Chiar daca uneori sunt vazuti ca fiind incapatanati, ei vor duce orice sarcina pana la final, asigurandu-se ca totul este conform standardelor lor. Sunt foarte creativi si adora sa faca creeze lucruri folosindu-si mainele.

Calitati: De incredere, rabdator, artistic, practic.
Defecte: Incapatanat, nu face conpromisuri, posesiv.
Placeri: Gradinaritul, gatitul, munca cu mainile, musica, romantismul, haine de buna calitate.
Neplaceri: Schimbarile neasteptate, complicatiile, nesiguranta de orice fel, materialele sintetice.
Repere fizice: Solid, oase mari, tendinta de ingrasare.
Locul potrivit: O casa retrasa din mijlocul naturii. Mancarea buna este foarte importanta. Frumusetea si confortul sunt o trebuinta.

Dragoste si Sex

Fii pregatit sa nu te grabesti cand vine vorba de un iubit/a nascut/a in aceasta zodie. Foarte senzuali, atingerile sunt importante, si graba de orice fel, in orice forma va strica totul.

Partenerul unui taur sunt de obicei din acelasi cerc social si cu acelasi statul. Ei trebuie sa egaleze intelectul si dorinta pentru lucruri frumoase a taurului. Afectivitatea aratata prin lucruri materiale este ceva de asteptat – taurii fac cele mai frumoase daruri!

Prieteni si Familie

Relatiile cu familia sunt foarte importante pentru tauri. Valorile care inconjoara idea de familie pentru un tauri sunt foarte fixe pana la punctul in care ar putea sa faca orice pentru a ii proteja. Inteligenta si simtul umorului face taurii o companie foarte placuta si adesea li se cere sfaturi in privinta lucrurilor practice. Odata ce au incredere intr-o persoana si ii considera prieteni, aceasta relatie va dura toata viata. Sunt loiali si intotdeauna dornici sa dea o mana de ajutor.

De fapt, multe prietenii ale taurilor incep din copilarie. Promisiunile pe care le fac celorlolti sunt luate foarte in serios. Timpul pe care il pretrec cu familia inseamna mult pentru tauri. Ei adora copii si sunt primii la evenimentele de familie cum sunt reuniunile de sarbatori. Le place sa isi distreze apropiatii si le place sa aiba invitati acasa.

Cariera si Bani

Stabilitatea este cuvantul cheie. Expresia cheie a zodiei taur este „eu am”. Taurii iubesc banii si nu le e teama sa munceasca din greu pentru ei. La slujba ei sunt de incredere, rabdatori si minutiosi. Odata ce si-au setat mintea pe un anumit proiect, vor lucra la el pana este gata, fara sa conteze cat timp va lua sau cat de complicat va fi. Ei ajung la timp, gata pentru orice.

Simtul valorii este un lucru care ii motiveaza puternic pe tauri. Apoi este dragostea pentru rasplata care vine dupa munca grea. Pentru ca naivii acestei zodii iubesc sa aiba in jurul lor obiecte frumoase, mancare si bautura buna si sa traiasca o viata luxoasa, munca este considerata foarte importanta.

Taurii stiu foarte bine cum sa managerieze banii. Isi vor plati facturile la timp si pune bani de-o parte. In diferite ocazi, vor cheltui mai mult, dar asta foarte rar. Un taur planuieste pentru un obiect pe care il vrea si strange bani pana au suficient ca sa il cumpere. Carierele perfecte pentru aceasta zodie sunt gradinaritul, medicina, educatie, constructii si banking.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.