Toti cei pe care ii intalnim vin in viata noastra cu un motiv

Totul in lumea asta se intampla cu un motiv si ar fi bine sa nu uiti asta. Prin orice experiente ai trece, intotdeauna exista un motiv in spatele acelor evenimente. Universul chiar are un plan pentru noi.

Nimeni nu este trimis in viata noastra din intamplare. Daca avem o relatie buna asta inseamna ca suntem pregatiti pentru asta. Intalnim multi oameni care ne invata diferite lectii pe care nu aveam cum sa le invatam singuri. Daca te simti pierdut, sunt multe sanse ca universul sa iti trimita o persoana care va provoca o intorsatura de situatie.

Oamenii care vin in viata ta pentru un motiv chiar daca sunt prieteni sau iubiti vor servi drept conexiuni care te vor ajuta sa cresti si sa devi cea mai buna varianta a ta. Chiar daca constientizezi acest lucru sau nu, acesti oameni  te vor duce pe calea buna. In alte cazuri, ne intalnim cu persoane toxice pentru a ii ajuta sa creasca. In acele situatii si noi putem scoate la iveala parti din noi pe care nici nu am stiut ca le aveam.

Invatam din experiente si de la oamenii pe care ii intalnim.

Eu cred ca oamenii cu care avem cele mai bune relatii sunt cei cu care din totdeauna ne-am inteles cel mai bine si clar reprezinta favoritii nostrii. Acesti oameni sunt intotdeauna prezenti cand avem nevoie de ei. Pentru mine asa este mama. Stiu ca nu toate mamele sunt persoana favorita a copiilor, dar a mea m-a sustinut intotdeauna si m-a motivat sa merg mai departe.

Toti cei pe care ii intalnim ne afecteaza viata cumva. Iar experintele negative sunt cele din care trebuie sa invatam. Fara indoiala ar trebui sa apreciem fiecare moment care ne este dat si fiecare persoana pe care o intalnim. Chiar daca unele experiente pot sa fie chiar oribile si aparent inutile, vei obtine o putere noua pe care nu o aveai daca nu treceai prin experientele respective.

Cu totii avem un scop in aceasta lume. Respecta-te si respectai si pe ceilalti. Cunoasteti adevarata natura si bucura-te de toate lucrurile pe care ti le ofera universul si aminteste-ti ca indiferent de varsta, tot mai avem lucruri de invatat. Calea ta este pavata cu intelesuri. Bucura-te de calatorie si nu te speria de necunoscut.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.