Uranus in Taur – Surprinzator, durabil, concentrat pe finante

Cu cat se schimba ceva mai mult, cu atat ramane la fel? Economia si traditia primesc o revizuire pe masura ce radicalul Uranus iese din Berbec, condus de ego, si intra in conventionalul Taur incepand cu 15 mai 2018 – 26 aprilie 2026.

Pe 15 mai, 2018, inovativul Uranus, planeta revolutiei, tehnologiei si rebeliunii, se deplaseaza din instigatorul Berbec in conservativul Taur, pentru prima oara din 1942. Neconventionalul Uranus impinge la evolutie si progrese radicale, in timp ce Taurul isi are radacinile in traditiile testate in timp, rezistand schimbarii la fiecare pas. Totusi, Uranus este in „cadere” in Taur – o pozitie slabita – deoarece energiile sunt o nepotrivire incomoda. Taurul vrea securitate, iar Uranus vrea libertate.
Uranus viziteaza fiecare semn zodiacal o data la 84 de ani, ceea ce inseamna ca oriunde este Uranus in harta noastra, nu se va reveni in plasamentul natal pana cand nu avem 84 de ani. Uranus petrece aproximativ 7 ani intr-un semn, facand o afirmatie mare cand trece prin acea zona.
Lucrurire asupra carora Taurul are autoritate includ banii, munca, obiecte materiale, securitate, agricultura, aprovizionarea cu alimente, arte si muzica. Toate acestea vor fi revizuita radical, pe masura ce ne luptam cu aceasta enigma cosmica.
Trazitele lui Uranus adesea se anunta cu un eveniment major. In ziua de 11 martie 2011, ziua exacta cand Uranus a trecut din Pesti (conducatorul marilor), in Berbec, un cutremur a declansat un tsunami care a dus la dezastrul nuclear de la Fukushima. Uraniul este utilizat in energia nucleara.

Agricultura si aprovizionarea cu mancare: mari schimbari inainte

Taurul este un semn de Pamant, care guverneaza subzitenta si autosuficienta. Agricultura si aprovizionarea cu alimente ar putea primi o revizuire majora. Cu ajutorul lui Uranus, putem vedea evolutii stiintifice care imbunatatesc calitatea solului, ajuta cultivatorii si revolutioneaza industria agricola.
Cum am folosit prost sau abuzat Pamantul de la ultima trecere a lui Uranus in Taur (din 1942), va deveni evidenta. Efectele ultimilor 84 de ani de neglijare a nevoilor pamantului vor declansa actiuni, care vor avea rol inspirator pentru atenuarea pagubelor viitoare.
Putem initia o solutie la foamea globala – una care nu include ferme de productie si seminte modificate genetic? In acest moment, oamenii de stiinta produse alimentare imprimate 3D si 4D, care sunt, de fapt, comestibile. Zicala „Fie ca mancarea sa-ti fie medicament, si medicamentul hrana”, o sa treaca la un alt nivel in timpul acestui tranzit. Anul trecut, oamenii de stiinta au trasformat, cu succes, o frunza de spanac intr-un muschi al inimii functional. Cu Uranus in Taur, putem privi la pamantul de sub picioare, mai degraba decat la cele mai recente preparate chimice, pentru a lupta impotriva bolilor. Poate ca va exista o miscare mai mare catre vegetarianism si/sau tratamentul mai uman al animalelor.

Sfarsitul banilor? Cresterea afacerilor fara numerar

Uranus in Taur doreste libertate financiara, iar oglinda reflectand inapoi arata cat de liberi suntem de fapt. Taurul guverneaza banii, si cu tehnologicul Uranus aici, banii ar putea merge digital. Marile companii, ca Amazon, deja testeaza o noua tehnnologie „fara numerar”. Clientii se duc intr-un magazin fizic cu o aplicatie pe mobil care adauga articolele in cosul virtual in timp ce fac cumparaturi. Interesant, ultima data cand Uranus a vizitat zodia Taurului, a adus inventia primului bancomat si a cosului fizic de cumparaturi! Desigur, acest lucru are un dezavantaj economic, deoarece munca umana nepriceputa va fi inlocuita de roboti si algoritmi. Iar la inceputul acestei luni Google a anuntat un program care poate imita un om la telefon – care pune problema intrebarii – ar trebui informata persoana de la celalalt capat al convorbirii ca este de fapt o masina si nu un om? Nu putem decat sa gasim toate acestea, in egala masura de fascinant si ciudat. Pe masura ce inteligenta artificiala inlocuieste munca umana, relatia noastra cu banii ar putea trece printr-o schimbare masiva.

Cresterea populismului si a dictaturii

Cele mai rele manifestari ale lui Uranus in Taur pot fi habotnicia, incapatanarea si propaganda de razboi. Adolf Hitler, care a fost Taur, a intrat la putere chiar atunci cand Uranus isi incheia ultimul tranzit in Berbec, si si-a pastrat controlul dictatorial in anii 1930, in timp ce Uranus era in Taur. Mussolini a venit, de asemenea, la putere in timpul ultimului tranzit al lui Uranus in Taur, raspandind fascismul.

Uranus in senzorialul taur va modifica felul in care interactionam cu lumea fizica si cea digitala

 

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.