Varsator – Progresist, Original, Umanitar

Personalitate

Varsatorul se prezinta in doua moduri. Pe de-o parte el este timid si tacut. Pe de alta parte este excentric, energetic si nestapanit. Ambele parti dau dovada de gandire profunda intreptata spre a ii ajuta pe ceilalti. Foarte intelectuali, acest semn este foarte independent si se bazeaza mult pe intuitie amestecata cu logica.Ambele parti ale personalitatii sale au talentul de a intelege ambele parti ale unui argument fara sa judece, ceea ce ii face foarte buni in gasirea solutiilor pentru diferite situatii. Simt foarte bine energiile din jurul lor si de asta varsatorul are o nevoie puternica de a sta singur pentru a se regenera. Cuvantul cheie pentru acest semn este „imaginatia”. Un nativ varsator poate sa vada o lume intreaga de posibilitati chiar si atunci cand aparent nu exista niciuna.

Calitati: Prograsist, original, umanitar, independent.
Defecte: Fuge de a isi exprima emotiile, nu face compromisuri, temperamental, rece.
Placeri: Distractia cu prietenii, sa lupte pentru diferite cauze, sa ii ajute pe ceilalti, conversatiile intelectuale, un bun ascultator.
Neplaceri: Limitele, sa se simta singur, promisiunile neindeplinite, situatiile plictisitoare, persoanele care nu sunt de acord cu ei.
Repere fizice: Aspect placut, ochi frumosi, trasaturi osoase ale fetei, constructie subtire.
Locul perfect: Orice intalnire unde oamenii fac schimb de idei.

Dragoste si Sex

Stimularea intelectuala este de departe cel mai puternic afrodisiac pentru un varsator. Pentru ei nu e nimic mai placut decat o discutie despre posibilitati ale viitorului. Cand vine vorba de dragoste, oamenii cei mai potriviti sunt cei care nu se sperie de sinceritatea varsatorului.

Deschis, comunicativ, imaginativ si gata sa riste sunt toate calitati care se imbina perfect cu idea varsatorului despre viata. Onestitarea si sinceritatea sunt esentiale pentru oricine vrea sa aiba o conexiune cu personalitatea dinamica a acestui semn.

Prieteni si Familie

Chiar daca varsatorilor le plac grupurile, le trebuie mai mult timp pana isi fac prieteni apropiati. Foarte sensibili si atenti, apropierea inseamna vulnerabilitate pentru varsator si asta nu e ceva ce poti trata neserios.

Modul direct de comunicare al varsatorului combinat cu valorile puternice ii fac sa fie persoane greu de cunoscut cu adevarat. Totusi, cei care pot sa faca asta vor descoperii o prietenie care va dura ani de zile. Ei cauta creativitate , inteligenta si onestitate in prietenii lor.

Cand vine vorba de familie, asteptarile varsatorului sunt aceleasi. Chiar daca are un simt al datorie fata de rudele sale, nativul varsator nu va dezvolta relatii apropiate doar daca gaseste aceleasi calitatile pe care le astepta si de la prietenii sai.

Cariera si Bani

Varsatorii aduc entuziasm in munca pe care o fac, mai ales cand are legatura cu expresivitatea. Au o abilitate puternica de a isi pune imaginatia in sarcinile de la munca si de a gandi neconventional. Carierele care ii lasa sa aduca imbunatatiri, sa inoveze sau sa demostreze sunt perfecte pentru varsatori. „Eu stiu” este expresia cheie a acestei zodii. Intelectul combinat cu dorinta acestui semn de a darui talentele lor ii inspira pe multi sa munceasca in acelasi mediu cu ei. Fiind arhetipul vizionarului, varsatorii iubesc sa se implice in cariere care tintesc pentru binele umanitatii.

Cand vine vorba de bani, acest semn stie cum sa pastreze echilibrul intre a avea tot ceea ce le e necesar si a pune bani de-o parte. Cand merg la cumparaturi, lucrurile care le atrag atentia sunt sclipitoare si extravagante, chiar daca isi decoreaza casa cu foarte mult bun gust. E ceva normal sa vezi un varsator imbracandu-se provocator sau in culori foarte aprinse. Majoritatea au un simt estetic puternic si nu le e frica sa il arate.

Carierele potrivite pentru varsatori sunt actoria, scrisul, educatia, fotografia sau pilotatul. Cel mai bun mediu este cel care le da libertate de a rezolva o sarcina fara sa aiba prea multe reguli, mai ales in privinta alegerilor mai riscante. Nativul varsator este neconventional si daca i se va da oportunitatea sa isi arate adevaratele talente, pot sa faca lucruri marete!

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.