Yoga pentru barbati?

În ciuda faptului că yoga a fost creată de bărbați, pentru bărbați, este încă văzută ca o activitate predominantă a femeii. Este nevoie de un om curajos să intri într-o clasă plină de femei, dar beneficiile pentru sănătate ale yoga depășesc cu mult această îngrijorare inițială. Deci, dacă sunteți în căutarea de a scăpa pe o vacanță de yoga dedicat sau de a începe mici cu lecții săptămânale, aici este ghidul nostru cuprinzător de ce yoga este bun pentru bărbați.

Beneficiile
Majoritatea bărbaților sunt sceptici față de yoga, crezând că nu se vor compara niciodată cu o sesiune greoaie în camera de greutăți, dar yoga este strălucită pentru creșterea tonusului și forței musculare, pe măsură ce vă folosiți propria greutate corporală ca rezistență. De asemenea, crește flexibilitatea și echilibrul, slăbirea articulațiilor și întinderea mușchilor, care pot ușura durerea și sunt esențiale pentru sănătatea pe termen lung.

Beneficiile yogai pentru bărbați nu sunt doar fizice, ci și psihice; yoga este o modalitate excelenta de a scapa de stres, datorita tehnicilor de respiratie si a miscarilor controlate. Dacă sunteți într-o slujbă cu presiune ridicată sau aveți o viață zilnică aglomerată, yoga vă va oferi timpul necesar pentru a vă relaxa și concentra, ceea ce va avea și efecte pozitive asupra sistemului imunitar. La rândul său, veți găsi că somnul dvs. este îmbunătățit deoarece găsiți o modalitate de a vă dezactiva gândurile.

Clasa de yoga la Shreyas

Yoga beneficiază de alte sporturi
Mulți sportivi beneficiază de yoga și îl folosesc pentru a-și spori performanțele, încorporează mișcări mai multe și întăresc mușchii importanți care nu sunt neapărat utilizați în sportul ales de ei. Aceasta îmbunătățește performanța generală și reduce riscul de rănire. Echipa de rugby din Noua Zeelandă practică yoga pentru ai ajuta să vizualizeze jocul din față și să rămână flexibil; astfel încât chiar și cei mai măiestri dintre bărbați și-au recunoscut avantajele!

Aceasta funcționează la fel ca în cazul în care folosiți yoga pentru a vă însoți antrenamentul în sala de gimnastică. Dacă sunteți în alergare, care se concentrează pe puterea corpului inferior, yoga va echilibra această forță și va ajuta la prevenirea unui gât și a umerilor strânși. Stretching tinde să ia un loc în spate în regimul mediu de sex masculin, dar este esențial; yoga va umple această gaură pentru a preveni rănirea și recuperarea rapidă. Datorită beneficiilor sale mentale de concentrare și concentrare sporită, veți fi mai dedicați obiectivului dvs. de fitness și veți avea o performanță mai bună într-o situație stresantă.

Yoga este pentru toată lumea
Yoga este benefică pentru persoanele de toate vârstele și abilitățile; puteți găsi o femeie mult mai în vârstă care să intre în poziții pe care tu, ca un tânăr, nu le puteți visa decât. Dar veți ajunge acolo cu timpul și dedicarea, care vă vor aduce beneficii pe termen lung.

Există multe tipuri diferite de yoga, deci va trebui să găsiți un stil care vă convine. Puteți încerca Hatha, Vinyasa, Ashtanga sau putere yoga, care a atras mai mulți bărbați recent datorită naturii sale mai puternice, printre altele. Ashton Kutcher este un fan al lui Bikram yoga, Jon Bon Jovi se bucură de Hatha yoga și Sting este un fan al stilurilor Jivamukti și Ashtanga, susținând că și-a inversat procesul de îmbătrânire.

Datorită flexibilității și beneficiilor comune, yoga este o modalitate foarte eficientă de a vă reabilita corpul după un accident sau un accident. David Beckham a salutat yoga ca o parte esențială a regimului său de fitness. A început să practice yoga inițial după o rănire a călcâiului lui Ahile și insistă asupra faptului că a fost cheia pentru recuperarea lui. Co-fondatorul nostru de Sănătate și Fitness Travel, Paul Joseph, are o poveste inspirată despre modul în care yoga și-a schimbat viața după un accident de mașină grav care la lăsat să-i deterioreze spatele. Îi dădea o ușurare de durere, o flexibilitate crescută și capacitatea de a opri și de a focaliza.

Lasa un comentariu

Your email address will not be published.